2777
2789
عنوان

هووویت

83 بازدید | 8 پست

من قبلا خیلیییی خوندمش یعنی نگاه کنم روش یادم میاد به جز درس ده که اصلا نخوندمش و درس نهم فکر کنم کلا یکبار خوندم الان نصف ده مونده برم اونو بخونم و بعد کلششو مرور کنم یا اول درسایی قبلا خوندم مرور کنم بعد اون دوتارو بخونم؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اون دوتا

حس میکنم وقت میگیره بعد حوصلم نمیاد بخونمش از صبح همش میگم نیم ساعت یکساعت دیگه الان شده 1 شب

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

هویت بهم وصله درساش ربط داره من از اول شروع کردم

میفهممشون یادمه خیلی خوندمشون

مرور وقت شد اونم بخون

عه مرسی ولی میترسم اون دوتا خیلی نمره بالا داشته باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز