2777
2789
عنوان

بچه ها موش توی خونس

350 بازدید | 22 پست

صبح دیدمش گفتن توهم زدی .اومدم در کابینت رو باز کنم دیدم موش سیاهی توی کابینته.صبح برنج درست کردم ی چیزایی شبیه برنج سیاه توش بود الان فهمیدم فضله بوده.اگه خورده باشیم چی؟حالم خیلی بده

ششمین کاربری 😒

نه ربطی نداره توی مایعات نباید فضله باشه بعد چرا در برنجت بازه؟ بعد چرا الان اصلا نمیترسی از موش ‌؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جایی که می‌دونم تا وقتی یه مشکل گوارشی برات پیش نیومده اوکیه ولی اگه یکم درد، تحوع و ... داشتی برو دکتر وگرنه که هیچی البته مطمئن نیستم باز گوگل سرچ کن ببین چیزی میاره یا نه

واااای ،،،پفک بخر ، با چسب کتابی مخصوص موش، پفکارو بزار وسطش چندجای خونه بزار تا صبح گیر میوفته

ببین موش با چسب کتابی گیر نمیفته 

توی انبار رستوران یکی از اشنایان اکنده از موش شده بود چسب کتابی فایده نداشته انگار چسب موش خریده بودن ریخته بودن روی یک تیکه شیشه گیرش انداختن 

کامل یادمه چون موقعی داشت تعریف میکرد که غذایی که اورده بود رو داشتیم میخوردیم😂

اسی فقط تله موش بذار 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

واااای ،،،پفک بخر ، با چسب کتابی مخصوص موش، پفکارو بزار وسطش چندجای خونه بزار تا صبح گیر میوفته

وای ما یه بار موش افتاده بود این کارو کردیم حتی میدونستیم کجا قائم شده همونجا گذاشتیم بعد از چند وقت دیدیم هی پفکا کم میشه خبری از موش نیست😂

انقد زیرک بودن میومدن برمی‌داشتند میرفتن چجوریشو نمیدونم

آخرش دو سه هفته بعد گیر افتاد

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

وای ما یه بار موش افتاده بود این کارو کردیم حتی میدونستیم کجا قائم شده همونجا گذاشتیم بعد از چند وقت ...

😂😂اونا خیلی باهوش بودن 😂😂من چند سال پیش یه کولر خریدیم نگو داخل جعبش یه موش بوده بعد از باز شدن اومده بود داخل خونه،با گریه زنگ زدم همسرم که سرکار بود این روشو گفت با همین  از شرش خلاص شدم😂