2777
2789
عنوان

بچه ها موش توی خونس

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 22 پست
ا چ جالب😂

جالب کجا‌بود خواهر همه حالمون بهم‌خورده بود هی نگاه به غذا میکردیم هی به اون‌نگاه میکردیم خانم ‌و بچه هاش هم همینطوری مثل ما نگاش میکردن اخر سر گفت قضیه یک ماهه پیشه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما یه بار موش افتاده بود این کارو کردیم حتی میدونستیم کجا قائم شده همونجا گذاشتیم بعد از چند وقت ...

ببین موش ها دم هم رو میگیرن و راه میرن مثل قطار زنجیره درست میکنن احتمالا بخاطر همون در رفتن

وایییی خدایاا عاشق چهره موشم.یه سری تو باغ موش کشتیم هر چی به مامانم گفتم بیارم خونه چهرشو دوست دارم ...

همین خوشگله باعث بیماری طاعون شد😂

ببین دندان هاش رو ندیدی که اینطور میگی

خوبه ولی چندشه

یعنی هزارتا راهو‌رفتم تا تله نذاشتم نشد هر چی میگفتم یه موش اومده تو خونه همه میگفتن توهم زدی 🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یعنی هزارتا راهو‌رفتم تا تله نذاشتم نشد هر چی میگفتم یه موش اومده تو خونه همه میگفتن توهم زدی 🫤

اتفاقا منم اینطوری بودم تو حیاط موش دیدم گفتم در روز باز نذارین قبول نمیکردن میگفتن فکر کردی بعد جلوی ورودی خونه دیدنش همه جیغ و فریاد گفتم من که بهتون گفتم 

ولی خداروشکر پاش به خونه باز نشد همونجا در رفت😂

اتفاقا منم اینطوری بودم تو حیاط موش دیدم گفتم در روز باز نذارین قبول نمیکردن میگفتن فکر کردی بعد جلو ...

اخه لامصب اینقد سرعت حرکتش بالاس تو یه چشم بهم زدنه خیلی باید تیز باشی ببینیش😂😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

😂😂اونا خیلی باهوش بودن 😂😂من چند سال پیش یه کولر خریدیم نگو داخل جعبش یه موش بوده بعد از باز شدن ...

شانس منه بخدا

از موش متنفرم

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️