2777
2789
عنوان

سقط جنین به دلیل ناهنجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 60 پست
هیچکس تو این دنیا بیشتر از مادر دلش نمیخواد بچش سالم باشه اذیت نشه غصه نخوره خاری به پاش نره حالا چه ...

کاش فقط کسایی با همین تجربه جواب بدن لاقل چه زجرشو چه خوشیشو کشیدن هر چی باشه تجربه شده ست

هیچکس تو این دنیا بیشتر از مادر دلش نمیخواد بچش سالم باشه اذیت نشه غصه نخوره خاری به پاش نره حالا چه ...

کاملا غم وجودت رو حس کردم باورت نمیشه اشکم درومد و از ته دلم واست خوشی و خنده رو آرزو کردم اما برو با یه جراح صحبت کن همه سوالات رو بپرس و بدون که مسئله دقیقا چیه و چطور برطرف میشه

هیچ کس حتی یه مادر نمیتونه بگه آینده یه بچه چی میشه اگه خدای نکرده مشکل کروموزومی یا مسئله حادی بود میتونستی راحت تر تصمیم بگیری بعضی چیزا مثل اوتیسم حتی تشخیص داده نمیشه و خیلی زندگی بچه و اطرافیان رو سخت میکنه..درکت میکنم بارداری و روزای سختیه مادر من سر بارداری خواهرم سنش دیگه خیلی زیاد بود و ناخواسته شد دقیقا میتونم بفهمم چه حالی داری

دوستم که دختر دوست پدرم بود و ماه گرفتگی بزرگ بیشتر از نصف صورتش رو گرفته بود الان داره استانبول با همسرش زندگی میکنه و نمیتونم بگم چقدر خوشبخته با یکی از پسرای پولدار شهرمون ازدواج کرد که خیلی معروفن خانوادگی...فکر کن مادرش میدونست تو بارداری که نصف صورتش سیاهه و اونو سقط میکرد...نمیگم چکار کن تو باید تصمیم بگیری ولی برو جراح صحبت کن و بدون دقیقا چیه...نمیخوام ۱۰ سال دیگه بگی الان اگه بود کلاس سوم بود شاید خیلی باهوش بود شاید موفق و خوشبخت میشد با یه جراحی کوچیک که بعدا جاش هم از بین میره و ۲۰ سال دیگه بگی الان حتی جای زخمش هم نبود

با چند نفر که سقط کردن هم صحبت کن 

کاش میتونستم کمکت کنم عزیزم از ته قلبم واست بهترین ها رو آرزو کردم از صمیم قلبم واست یه زندگی سرشار از خوشی میخوام پر از لحظات قشنگ 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش فقط کسایی با همین تجربه جواب بدن لاقل چه زجرشو چه خوشیشو کشیدن هر چی باشه تجربه شده ست

تو عنوانت بزن تجربه لب شکری تا بیان عزیزم 

باشه هیچکس نمیتونه درک کنه

هرچند عقل سلیم هم میگه که یه بچه می‌تونه هززززار تا مریضی و مشکل در طول زندگی ش داشته باشه و قبل تولدش هیچکس حدس هم نزده باشه...

ولی یه چیزی این وسط هست

تو مالک جون یه انسان نیستی حتتتتتی اگر بچه خودت باشه.

انقد تو دنیای مادی غرق شدیم نمی‌فهمیم یا شایدم نمی‌خوایم بفهمیم که همه چی برای ما نیست همه چی این دنیای فانی نیست.

به هززززاران شکل خدا می‌تونه امتحانت کنه هززززاران شکل....

مگه الان سختی نداری مگه قبل بارداری سختی تو زندگیت نبود؟ همیشه خوشحال بودی همیشه بی دغدغه بودی؟؟؟

اینم یکی از اونا...

هی نشین با این الفاظ بازی کن که تجربه نکردید نظر میدید یا برای مادر هر دو ش سخته فلان

عزیزم شما اصلا از لحاظ شرعی از نظر خدا، اجازه ی چنین کاری رو نداری.

اون بچه روح داره الان. گیرنده های عصبی داره. درد و ناراحتی رو می‌فهمه. حس کشته شدن توسط مادر رو می‌فهمه. 

اون می‌تونه بعدا ازدواج کنه بچه دار بشه. در قیامت جلوتو میگیرن یه نسسسسل رو نابود می‌کنی با قتل بچه ت...

حتی اگر مغز سالمی نداشت، بازم حق این کار و نداشتی...

بچه ی دیگه ای داری؟

اونم مثل همینه. شاید شبیه خودت باشه شاید شبیه مادرت باشه...

قبول دارم امتحان سختیه...ولی امتحان سخت فقط اینی که شما داری نیست. همه ی آدما در حد تحمل شون امتحان سخت میشن

شاید امتحانی که من شدم رو شما یه لحظه هم تحمل نکنی.

خدا بنده هاشو بیشتر از همه دوست داره. بهش اعتماد کن

سلام دختر منم لب شکری بود به دنیا اومد. پنج ماهگی عملش کردیم الان نزدیک ده سالشه وفقط یه رد بخیه مونده. هیچ درد و رنجی نداره شکر خدا. یه پسر سالم هم دارم 

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
ممنون عزیزم خدا به زندگیتون خیر و برکت و‌سلامتی بده

ممنون عزیزم یه کاربر که بچش عمل شده پاسخ داده بهش درخواست دوستی بده باهاش مفصل تو خصوصی صحبت کن

سلام دختر منم لب شکری بود به دنیا اومد. پنج ماهگی عملش کردیم الان نزدیک ده سالشه وفقط یه رد بخیه مون ...

عزیزم میشه به استارتر درخواست بدی و یکم راهنماییش کنی تو خصوصی؟ دنبال کسی بود که خودش تجربه داشته

الهی دخترت خوشبخت ترین باشه

باشه هیچکس نمیتونه درک کنههرچند عقل سلیم هم میگه که یه بچه می‌تونه هززززار تا مریضی و مشکل در طول زن ...

چقدر حرفات قشنگ و پر معنی بود

من داییم بچه اولش سالم بود بچه دومش لب شکری شد که با جراحی مشکلش حل شد الان ۱۰ سالشه یه رد بخیه کوچی ...

یعنی جای بخیه رو هر موقع که بخوای میتونی لیزر کنی ؟ 

خودم موقعی که به دنیا اومدم گردنم مشکل داشت عمل کردم الان جاش مونده 

پسر عمم لب شکری بود عمل کرد الان ۲۲ اینا سنشه خیلیم قشنگ شده پسره بعدش دیگه بچه نخواست چون بچه داشتن قبلش 

همسایمون دخترش لب و کام نداشت اونم عمل کردن نمیدونم دیگه چی شد نیستم اون شهر 

سقط خودم کردم بعدشم بچه دار شدم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری