2777
2789
عنوان

سقط جنین به دلیل ناهنجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 60 پست
شما کسی رو میشناسید؟

بله دیدم یکی از اقوام حدود ۱۵ سال پیش عمل کرده برطرف شده کاملا بعدش حتی عمل ترمیمی کرده و حتی خط عمل رو بعدا زیبایی عمل کرده

یه کاری کن با چند تا جراح اول صحبت کن جراح زیبایی و جراح عمومی چون میدونم چقدر تصمیم سختیه اول برو پیش جراح و باهاشون صحبت کن ببین کی و چطوری این عمل رو انجام میدن چون یه چیز قابل برطرف کردنه و باعث مشکل خاصی تو زندگی و آیندش نمیشه اول کامل با جراح صحبت کن

مطمئنم بهترین تصمیم رو میگیری

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر اونم خواهر برادراش اوکی بودن؟

آره پسر بود عمل کرد و اتفاقا خیلی درسخون هم بود دکتری عمران دانشگاه سراسری خونده خواهرش نه مشکلی نداشت اصلا

خدارو شکر

حس میکنم حالت رو ولی برو متخصص و جراح صحبت کن 

یکی از کاربرا حرف جالبی زد ممکنه بچه بره مدرسه یا موقع بازی یه حادثه واسش اتفاق بیوفته و بعد با بخیه برطرف بشه ممکنه آپاندیس بچه نیاز به جراحی پیدا کنه ممکنه بینی بزرگ داشته باشه و بعدا بخواد عملش کنه و کوچیک و فانتزیش کنه و هزار تا احتمال دیگه...بخاطر همین بنظرم تا تهش رو برو و بدون که عملش چطوریه و چجوری قلبت آروم میگیره بهرحال این تو ژن شما یا همسرت بوده و به بچه رسیده الان مهم اینه که چی درسته..چون از نزدیک دیدم و میدونم برطرف میشه فقط میخوام کاری رو بکنی که ۱۰ سال دیگه پشیمون نشی و نگی الان عمل کرده بود و میرفت کلاس سوم...هر چی خیره بشه واست عزیزم

ممنون عزیزم بچه داری؟

نه ولی ۲۳ سالمه خواهر و برادر ۳ و ۶ ساله دارم که مادرم بخاطر سقط سال ها باردار نمیشد

دختر دوست پدرم نصف صورتش ماه گرفتگی سیاه داشت اینو تو سونوگرافی تشخیص نمیدن من کلاس اول باهاش همکلاس بودم و سال دوازدهم بعد از لیزر کردن که هیچ اثری از اون لکه بزرگ روی صورتش نبود الان هم ازدواج کرده با یه پسر خیلی پولدار..مطمئنم اطرافت دیدی دخترا با یه عمل بینی چقدر تغییر میکنن...از نگاه آدمای احمق نترس و برو جراح..من اونقدرا مذهبی نیستم و نمیگم آزمایشه یا حکمت ولی گاهی بعضی چیزا مثل باردار نشدن مجدد مادرم و گریه هاش واسه بچه دیگه شیرینی این دو تا وروجک رو واسه ما ۱۰۰ برابر کرده بعد

برای این موضوع سقط نکن چون خدا قهرش میاد بچه ی بعدی با مشکل بزرگتری میاد

بنظرم خودش هم دلش نمیخواد سقط کنه...میدونم سقطش‌نمیکنه اگه بره جراح و بدونه ۳ ماهگی مشکل بچش برطرف میشه دلیلی نداره سقطش کنه...فقط باید یه جراح خیلی خوب پیدا کنه که تمیز جراحی کنه 

میری جراح صحبت کنی؟ تا حذف بشه تاپیکت بهم قول میدی بری؟

هیچکس تو این دنیا بیشتر از مادر دلش نمیخواد بچش سالم باشه اذیت نشه غصه نخوره خاری به پاش نره حالا چه یه روزش باشه چه صد سالش باشه چه مادرش زنده باشه چه مرده باشه 

بهای این دوس داشتنو با قلبش میده با جسمش میده و بازم براش کافی نیست مسلمان نشنود کافر نبیند!!!

همچی حرفه تااااا وقتی که ذره ذره حسش کنی 

میشینی واسه خودت هزار تا دلیل و منطق میچینی اشکات بند نمیاد کاش هیچکس نمونه بین این که زنده بودن بچشو با زجرو ناراحتی ببینه یا تصمیم بگیره که نبینتش نو اون حال

در هر دو صورت مادره که میمیره روزی هزار بار چه اره باشه چه نه باشه