2777
2789
عنوان

به نظرتون دخالت بکنم یا نه

133 بازدید | 11 پست

من پدرشوهرم کشاورزه نصف سال پول داره خودش، نصف سالو نه، خدا رو شکر وضع شوهرم خوبه همیشه میرسه بهشون وسایل مورد نیاز خونشون گوشت برنج و میوه اینارو میخره قبض آب و برقشونو پرداخت میکنه و فک کنم یه مبلغ پولی هم میده بهشون

ولی منو اصن در جریان قرار نمیدن شوهرم هیچ وقت نمیگه کی میخره کی پول میده چه قد میده و فلان،میپیچونه بپرسم، خونوادشم اصلا به رو نمیارن 

امروز رفته بودم خونشون بعد متوجه شدم انگار پدرشوهرم دنبال کار بود بره کارگری تو باغ یکی،حس میکنم یه مدتیه شوهرم درست حسابی بهشون نمیرسه که پدرش دنبال کاره اینجوری خیلللللییی دلم سوخت پیرمرد ۷٠ساله🥲🥲

جز شوهرمم کسی رو ندارن دو تا دختر دارن اونام خونه دارن و وضع شوهراشونم متوسط رو به پایین

الان به رو شوهرم بیارم که باباش دنبال کار بود و فلان یا دخالت نکنم چون خودشون منو دخالت نمیدن و پنهون میکنن

نه هیچی نگو. شاید از توی خونه موندن خسته شده میخواد سرگرم باشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو جرم میده از این حرفا بزنمبه خواهراشم میرسه نه اندازه پدر مادرش ولی خب باز هواشونو داره

نمیگم ک برو راجب ارث و....بگو....میگم اگه تک پسره همه چیم بهش دادن تو هم این خوبی در حقشون بکن بگو پدرت میخاد بره سرکار و.....

نمیگم ک برو راجب ارث و....بگو....میگم اگه تک پسره همه چیم بهش دادن تو هم این خوبی در حقشون بکن بگو پ ...

ارث و میراث تقسیم نکردن که چیزی بدن بهش

سرمایه اولیه واسه کارش و فلانم ندادن، هر چی بوده خودش از صفر بدست آورده

خب من متوجه شدم خودم که اینکارارو میکنهالانم متوجهم انگار کم کرده، پدرسوهرم مرد مهربونیه دلم براش می ...

اگه دلت راضی نیست کار کنه با این سنش با شوهرت حرف بزن خیلی بی دلیل بگو بابا ۷۰ سالش از این به بعد نباید کار گری کنه ی جور حرف بزن بفهمه خودش دیگ بعد بگو کاش تو کمکش کنی ببین چی میگه