2777
2789

تمام موقعیت های خوبمو از دست دادم به خاطر انتخاب های اشتباه بخاطر ندونم کاری

خیلی حالم بده 

دارم دق میکنم😭

کاربری دست ۳ نفر

نمیتونی بیشتر توضیح بدی

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

تنها موقعیت و بهترین موقعیت ازدواجمو از دست دادم

درس و تحصیلمو خراب کردم

ته قیافه دارم

نه پول دارم

هیچی در وجودم نیست دلمو بهش خوش کنم

خیلی حالم بده 

انقد افسرده ام روز و شبم گریه است

کاربری دست ۳ نفر

همشو به عنوان یه درس بزرگ تو زندگیت در نظر بگیر تا دیگه این اشتباه هارو نکنی

میدونم سخته و شاید تا مدتی نتونی از فکرش در بیای و این حال بدت هم کاملا درک میکنم و اصلا دلم نمیخواد از کلمه غصه نخور استفاده کنم 

بخور 

غصه بخور گریه هاتو بکن 

ولی وقتی که خالی شدی وقتی تموم شد حس سبکی بهت دست داد دوباره از جات بلند شو و همشو به عنوان یه درش ببین 

تو دیگه بعدش یه آدم با تجربه هستی که کمتر احتمال اشتباه کردنش هست❤️

تنها موقعیت و بهترین موقعیت ازدواجمو از دست دادمدرس و تحصیلمو خراب کردمته قیافه دارمنه پول دارمهیچی ...

قیافه و پول که با سرکار رفتن اوکی میشه

اونم تنها موقعیتت نبوده، ۴ ملیارد مرد روی زمین هست دختر

تا حالا قبول.فردا یه روز جدیده فقط پاشو فکر کن.و دوباره بساز

بخون تاپیکو کامل

بعضی چیزا جبران شدنی نیستن یا حداقل خیلی دیر شده واسه جبرانشون

خیلی حالم بده

تک تک کلمه ها رو با گریه دارم مینویسم

کاربری دست ۳ نفر

بخون تاپیکو کاملبعضی چیزا جبران شدنی نیستن یا حداقل خیلی دیر شده واسه جبرانشونخیلی حالم بدهتک تک کلم ...

منم مثل تو چن سال پیش فکر میکردم بهترین موقعیت ازدواجمون از دست دادم اون فرد آرزویی هر دختری بود ولی الان با شوهرم ازدواج کردم فهمیدم خدا بهترینش و برام کنار گذاشته بود پس بسپار دست خودش ونگرانم نباش برا بقیه چیزات تلاش کن