2777
2789
عنوان

من همه زتدگیمو باختم دارم دق میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
[QUOTE=383644057]بخدا یه بلاهایی خودم سر خودم اوردم که دلم میخواد سرمو از دست خودم بکوبم تو دیوار😭� ...

خدام منو دوست نداره به همون خودش قسم😭😭😭

خیلی دلم پره یه ساعته دارم گریه میکنم ولی هنوزم اروم نشدم

کاربری دست ۳ نفر

منم مثل تو چن سال پیش فکر میکردم بهترین موقعیت ازدواجمون از دست دادم اون فرد آرزویی هر دختری بود ولی ...

چندان امیدوار نیستم😭😭

خیلی دلم شکسته چون سپرده بودم به خودش بیشتر دلم شکست

کاربری دست ۳ نفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بدونی هرکاری میکنم نمیتونم فراموش کنم نمیتونم خودمو ببخشمیک ماهه تمامه شبو روزم گریه است سبک نمی ...

خیلی درکت میکنم واقعا منم اتفاقات بدی تو زندگیم افتاده که دارم همش گریه میکنم و نمیتونم با کسی درد و دل کنم یعنی کاملا حس الانتو میفهمم 

گاهی اوقات یه اشتباهی میکنیم که اون اشتباه به اندازه کل ایندمون ضرر بوده و فکر می‌کنیم دنیا به آخر رسیده 

اگه دوست داشتی بیشتر صحبت کنی من هستم🥲❤️

خیلی درکت میکنم واقعا منم اتفاقات بدی تو زندگیم افتاده که دارم همش گریه میکنم و نمیتونم با کسی درد و ...

ممنون عزیزم باشه حتمن

میدونی این روزا خیلی دلم میخواست میتونستم با مامانم درموردش صحبت کنم ولی نمیشه اصلا باهاش احساس صمیمیت نمیکنم😭

اگه میشد بهش بگم خیلی اروم میشدم

ولی بعد این همه گند پشت هم اصلن روم نمیشه برم بگم مامان من قلبم اتیش گرفتع از اینکه یارو ازدواج کرده بگم مامان من فک میکنم تنها شانسمم از دست دادم

مامانمو بابام هیچوقت با من صمیمی نبودن که بتونم در مورد اینجور چیزا باهاشون صحبت کنم

میدونی احساس می کنم دوس داشتنی نیستم کسی منو نمیخواد 

کاربری دست ۳ نفر

منم مثل تو چن سال پیش فکر میکردم بهترین موقعیت ازدواجمون از دست دادم اون فرد آرزویی هر دختری بود ولی ...

میشه درخواست بدم

برام تعریف کنی شاید یکم اروم شم

کاربری دست ۳ نفر

بیا تاپیکو بخون گفتم

خوندم

درکت میکنم عزیزم

اما همه دخترا هم کامل نیستن

همه یه سری عیب و نقص دارن

مگه همه تحصیل کردن؟؟

همه شغل خوب دارن؟؟

همه قشنگن؟؟

هنوز به جز اینا

بعضیا یه سری مشکلاتی دارن که اینا در برابرش هیچه!

چیزی که قسمت تو باشه از کنارت رد نمیشه

اگه رد شد بدون قسمتت نبوده

خدا خودش بهترین برنامه رو واست میچینه بهش توکل کن

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
خوندمدرکت میکنم عزیزماما همه دخترا هم کامل نیستنهمه یه سری عیب و نقص دارنمگه همه تحصیل کردن؟؟همه شغل ...

بنظرتون چطوری میتونم بهش فکر نکنم فراموشش کنم

کاربری دست ۳ نفر

خدام منو دوست نداره به همون خودش قسم😭😭😭خیلی دلم پره یه ساعته دارم گریه میکنم ولی هنوزم اروم نشدم

مطمئن باش اگ ب قسمت و صلاح باشه خودتم نمیفهمی چجور همه چیز ردیف میشه برا ازدواج

وقتیم قسمت نباشه نمیشه .ما از واقعیت ادما آگاه نیستیم شاید خاستگارت عیبی داشته ک خدا ب صلاحت ندونسته تسلیم خواست خدا باش و اینکه هنوز سنی نداری اخه

تنها موقعیت و بهترین موقعیت ازدواجمو از دست دادمدرس و تحصیلمو خراب کردمته قیافه دارمنه پول دارمهیچی ...

عزیزم هیچی ب قیافه و موقعیت خوب ربط نداره.

من هم دارم ی رشته باکلاس تحصیل میکنم هم چهرم جوریه ک هرجا میرم محال مردا و پسرا نیفتن دنبالم.

ولی ی خاستگار ندارم 

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

عزیزم هیچی ب قیافه و موقعیت خوب ربط نداره.من هم دارم ی رشته باکلاس تحصیل میکنم هم چهرم جوریه ک هرجا ...

شما با این وجنات ایتجوری باشید 

من باید برم بمیرم دیگه خب

کاربری دست ۳ نفر