2777
2789
عنوان

حیوون خونگی🐇🐥🐢🦆

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 48 پست
گربه هم جای دستشوییش به طور غریزی تو خاکه. هم خیلی تمیزه و هم کم سروصداست. تنها ایرادش اینه موهاش ...

تراس «بالکن»داریم

بو نداره؟؟؟

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیوون میارید توخونه واسه سرگرمی خودتون یا بچه..

برای سرگرمی نیست

نگهداریش رو هم دوست داریم

اسباب بازی بچه که نیستن ،شما حتی مقدار کمی از شرایط نگهداری حیوانات بلد نیستین می‌خواین یه زبون بسته ...

نگهداریش رو بلدیم

و برای سرگرمی نمیخریم

برای سرگرمی نیستنگهداریش رو هم دوست داریم

خوب بعد اینطور میمیره آسیب به روان بچه میخوره اون حیوون م ازبین می‌ره گناه داره

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
تراس «بالکن»داریمبو نداره؟؟؟

بو نداره. خاکشون ضد بوئه. ولی در تراس رو که همیشه نمی تونین باز بذارین. گربه هم که تو تراس نمی مونه.

گربه هزینش زیاده. حواستون باشه. اگه غذای ایرانی بدین دو روز دیگه هزار جور بیماری روده و معده و کلیه می گیرن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
جوجه شیرینه ولی زود می میره بچه باز افسرده می شه

آره دقیقا

خیلی بامزن ولی زود میمیره

دخترم همش گریه میکنه برای عروس هلندیش😓😓

اینم بمیره دیگه هیچی🥲

نگهداری بلد بودین ۱۶روزه پرنده زیر دستتون تلف نمیشد دقیقا برای بازی دارین این کارو میکنید

نگهداریش رو بلدیم ولی اون از داخل مغازه مریض بوده چون رفتیم اون مغازه همشون مرده بودن مریضی واگیر دار داشتن

گوربا

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

من دوتا لاک پشت دارم میبرمشون صحرا براشون اسکیت و سرسره خریدم فقط هم گوشت میخورن یه خونه لاکچری  هم براشون درست کردم 😂😂

مامانم میگه تو میمیری ولی اینا زنده میمونن 🤣🤣

بپظر من حیوون خونگی فقط مورچه. کثیف نمیکنه خودشم غذاشو از رو زمین برمیداره میخوره تازه جارو ام میکنه ...

😁😁