من سه تا گربه دارم .چهارساله مسافرت نرفتم بخاطرشون .غذاشون هروز گرونتر میشه ، دکتر و چکاپشونم هست . ویتامین و چیزای دیگه . و گربه هام از بچه خوششون نمیاد . سه تاشونم حمایتی بودن هرکدوم یه مشکلی داشتن شرایط خودتونو بسنجین بعد بیارید. شمام اگه میخوایین بیارید نخرید پول تو جیب توله کش نریزید .واگذاری ها خیلی هستن
مال من خونگی هستن خونه مون آپارتمانی هست ولی خوب از یه طرف دلم براشون میسوزه میگم ولشون کنم برن برای ...
خب مال منو یکی از تو بیابون آورده بود داد به ما ولی خب بازم فکر نکنم غذاشون مرغ و گوشت باشه اینا که معمولا برگای درخت انگور و کاهو و گلبرگای گلو میخورن یه مدتم تو باغمون ول بودن از گیاهای تو باغ میخوردن
من سه تا گربه دارم .چهارساله مسافرت نرفتم بخاطرشون .غذاشون هروز گرونتر میشه ، دکتر و چکاپشونم هست . ...
چرا مسافرت نرفتی خوب؟ منم ۳ تا داشتم. الان یکی دارم. دوبار هم تو سال مسافرت می رفتم. غذا خشک و آب به اندازه کافی بذار و برو. هیچی نمی شه. منم غذا خشک و آب و خاک و شیر بدون لاکتوز گذاشتم نزدیک یه هفته رفتیم و برگشتیم خداروشکر مشکلی نبود. البته من گذاشتمتو پارکینگ و حیاط و غذا رو براشون تو پارکینگ می ذاشتم.
چرا مسافرت نرفتی خوب؟ منم ۳ تا داشتم. الان یکی دارم. دوبار هم تو سال مسافرت می رفتم. غذا خشک و آ ...
اضطراب جدایی دارن بخاطر اتفاقاتی که قبلا براشون افتاده و اینکه من جنوبم کولر باید یسره روشن باشه برقم که هی قط و وصل میشه خطرناکه . و اینکه اصلا نباید حیوون خونگی رو از یه روز نهایتا دوروز تنها گذاشت تو خونه