2777
2789

وای من کلاس نهم چقد درس میخوندم

نمیدونم کتاب کمک‌درسی یا نه

من اون زمان کتاب ای کیو داشتم،

برای هر درس کتابو ریز به ریز میخوندم بعدش نمونه‌سوالای خیلییی زیادی حل میکردم

باید نمونه‌سوال زیاد حل کنی رو کتابت هم مسلط باشی

مهشیدم🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روش درس خوندن هرکس فرق می‌کنه ولی من اینجوری درس میخونم نمراتم هم بد نیست اگه دوست داری امتحان کن جای خلوت تنهایی با صدای بلند از روی کتاب میخونی برمی‌گردی با زبان خودت توضیح میدی و جاهایی که حس می‌کنی ازش سوال میاد رو بیشتر تاکید می‌کنی روش وسط درس خوندن نه باید سر گوشی بری نه چیزی بخوری و نه حتی جا به جا بشی مگرن تمرکزت می‌ریزه بهم بشین قشنگ ی درس ی درس یا هرجور دیگه که راحتی بشین علوم رو اینجوری بخون یچیز مهم تر دیگه اینه که نمونه سوال خیلی حل بکنی 

روش درس خوندن هرکس فرق می‌کنه ولی من اینجوری درس میخونم نمراتم هم بد نیست اگه دوست داری امتحان کن جا ...

مدونی وقتی درس میخونم یهو حسم پرید 

یا گاهی اوقات خوابم میاد 

وقت هاییم که حسشو ندارم تنبلی میکنم 

نمیدونم چجوری انرژیمو بیشتر کنم جوری که دیگ حسم به درس نپره😭

روش درس خوندن هرکس فرق می‌کنه ولی من اینجوری درس میخونم نمراتم هم بد نیست اگه دوست داری امتحان کن جا ...

بعد مصلا گوشیم وسوسه‌م میکنه خلاصه اگه نرم چکش کنم خیلی کنجکاو میشم 😔

بعد مصلا گوشیم وسوسه‌م میکنه خلاصه اگه نرم چکش کنم خیلی کنجکاو میشم 😔

گوشیت بذار ی جا دیگه خودت برو تو اتاق جایی درو بیند و بهش فکر نکن اگه اینجوری درس بخونی خیلی سریع جمع می‌کنی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز