2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 58 پست
خب ؟ الان شما باید بری با جون چند نفر دیگه بازی کنی در حالی که سواد درست نداری ! والا منم سهمیه داشت ...

مگه رشتم تجربیه؟ رشتم ریاضیه میرم شرکت ://///مگه کارگر میشم عزیزم؟؟؟

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

اگه ما نبودیم که تو الان زر مفت نمیزدی ننه بابات مرده بود بنده خدا

شهدا بی منت رفتن برای وطن رفتن نه برای کسب امتیاز بنده خدا 

حداقل بخون روی اونارو سفید کنی بی لیاقت نباشی 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهمیه بیست پنج درصد داری ؟ خب الان باید بکنی تو چشم دیگران ؟ از کجا از معدلت آنقدر مطمعنی ؟ 😐

من چیزی از سهمیه بروز ندادم تا اینکه درصد های بنده رو مسخره کرد:////ضمنا با مدرسه فرزانگان معدل زیر 18 نداریم تازه من کمش رو هم گفتم

عجب اولن مهندسی شیمی شرکت نمیری خانم 😐رشته ای که داری انتخاب می‌کنی دقیقا با جون مردم هست

شرکت کنترل کیفیت میگیرن وقتی نمیدونی نظر نده

من چیزی از سهمیه بروز ندادم تا اینکه درصد های بنده رو مسخره کرد:////ضمنا با مدرسه فرزانگان معدل زیر ...

مطمعنی ؟ فرزانگان معدل چهارده داشته ! و کسی که فرزانگان هست همچین درصد هایی نمیزنه درصد های بچه های فرزانگان بالای سی چهل هست 

شرکت کنترل کیفیت میگیرن وقتی نمیدونی نظر نده

😂عجب کنترل کیفیت یعنی چی ؟ یعنی تو تایید می‌کنی و مردم استفاده میکنن! خداشکر حداقل رشته ام ریاضی بوده و همین الانشم درباره رشته های شما به خوبی می‌دونم !

مطمعنی ؟ فرزانگان معدل چهارده داشته ! و کسی که فرزانگان هست همچین درصد هایی نمیزنه درصد های بچه های ...

وقتی سهمیه دارم چرا درس بخونم برای 40 درصد به نظرت؟

همینه که هس و در حدی نیستی که بتونی کاری کنی مگه نه؟ آخییییسهمیه بوده و هس و خواهد بود واهااااای

تو به جایی نمیرسی مطمین باش اینم از طرز ادبت 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
شهدا بی منت رفتن برای وطن رفتن نه برای کسب امتیاز بنده خدا حداقل بخون روی اونارو سفید کنی بی لیاقت ن ...

وقتی فرق بین کنترل کیفیت و اینکه با جون مردم ارتباط داره یا نه نمیدونه چه انتظار دیگه ای داری🤦🏻‍♀️

تو به جایی نمیرسی مطمین باش اینم از طرز ادبت

۳ سال تلاش میکنم قطعا موفق میشم ولی میسوزم که ته هدف من با کسی که اندازه بچه دبستانی سواد نداره و تلاشی نکرده یکیه 

۳ سال تلاش میکنم قطعا موفق میشم ولی میسوزم که ته هدف من با کسی که اندازه بچه دبستانی سواد نداره و تل ...

حرص نخور داداش

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)