2777
2789

من 8 ماهه عقدم ی جاری دارم از خودم خیلی کوچیکتره ولی 4 ساله عقده مادرشوهرم دختر نداشته خیلی از اول با جاریم صمیمی بوده. جاریم هر روز اونجاست ولی من هفته ای ی بار رسمی میرم خونه مادرشوهرم. 

داداشم تو ی جمعی بوده(خیلی با حیا و خجالتیه) ی خدافظی کلی با همه کرده فقط با اقایون دست داده و رفته جاریم هم اونجا بوده رفته به مادرشوهرم گفته داداش زهرا با من خدافظی نکرد منم ب داداششم گفتم گفت من داداشش یا باباش ک نبودم دست بدم و روبوسی کنم و بگم خدافظ ی خدافظی کلی کردم و رفتم سر این حرف مادرشوهرم شنید بدش اومده از ما یهو گفت فلانی(جاریم) بچمه و من هر کی بدش و بگه من ناراحت میشم و دوسش دارم و اینا جلو من و مامانم. منم خیلی حالم بده و ناراحتم نمیدونم ب شوهر بگم قضیه رو یا نه 

دلم میخاد بگم خوش ب حال جاریم ک انقدر دوسش دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر همین مدل حرفا از اول ازدواجم ارتباط دو تا خونواده رو با هم کات کردم، واقعا هیچ چیزی جز ناراحتی نداره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

جاریت خواسته بدت کنه به نظرم خودتوبزن به کوچه ی علی چپ لازم نبودحتی به داداشتم بگی

چون جاریت منظورش یه چی دیگه هست

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

داداشت راس میگ خب ولی جاریتم انگارازفرصت استفاده کرده ی بحث الکی درس کنه چون می‌دونه دوسش دارن

ومن دختریم ک توبیمارستان یبارواس همیشه مامانشوازدست داد،بمیرم واس اون دلت ک پر،از،ارزو،رفت مامانم😔

بکش کنار از این خانواده دنبال جلب رضایتشون نباش و نخواه دوستت داشته باشن اینا دنبال زیر بغل مارن

خب منم هفته ای ی بار میرم اونجا و شب برمیگردم خونه همین

هفته ای 1 بار هم زنگشون میزنم