2777
2789

من روزی ۸ ساعت سرکارم از ۷ تا ۴ میرسم خونه تقریبا عروب شده و حتی فرصت ندارم سرفرصت ناهار بخورم درسهای بچه شستن ظرف و ناهار و شام و .......رشوه زیراب زنی ...زیرپا کشی سوگلی سالاری و پارتی بازی بیداد میکنه .......اونقدر زیاده که خود بازرسی هم میگه کاری بهشون نداشته باشید حدود ۸۰۰ نفر پرسنل کل سازمانه و تعداد بالاست ....محیط سمی و اخلاقهای بد مسخره کردن و زیراب زنی حقوق کم ......حالا به هرکی میگی میگن دولتی حیف .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من شرایط شما رو داره ارگان دولتیه ،انقدر درامد داره شوهرش میمونه خونه بچه داری و خانه داری میکنه سره کار نمیره برا همین میگن حیفه،

اون ۷۰ میلیون حقوق داره

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

منم کار دولتیم رو رها کردم و برای خودم کار کردم

جانا عزیز میشه بیشتر حرف بزنیم چند سال سابقه داشتی بازخرید بودی یا استعفا ..من خسته شدم الان دارم با گریه تایپ میکنم ....۱۷ سال زندگی نکردم ....میگن زکدتر استعفا بدین سنوات نمیدیم این هنه سال حق بیمه ریختم دلم برای جوونی ام میسوزه چه کنم