2777
2789
عنوان

کسای که بچه شون رو مهد میزارن لطفا بیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 54 پست

اسی خیلی خوب گفته من ۳روز درهفته میره روزی ۲ساعت خوراکیو حتی مایع دستشوییی دستمال کاغذی سفره یه بار مصرف برای خوراکی هم خودمون خریدیم گذاشتیم اونجا ماهی ۸۰۰ البته گفته مهر تعقیر قیمت داره 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدای نکرده تا حالا از مهد مریضی گرفته

پارسال تو زمستون دو ماه رفت کل دوماهو مریض بود، خوب میشد باز میفرستادم شب میومد تب میکرد خیلی اذیت شد، دیگه دکترش گفت نفرستش بذار بعد عید گذاشتم بازم مریض شده ولی خب چاره ای ندارم از یه طرف تو خونه تنهاست، از یه طرف خودم سرکار میرم بعدم دکترش گفت همه بچه ها دو سال اول که میرن تو شلوغی حالا مهد یا مدرسه و... زیاد مریض میشن منم گفتم بهتر که مقاوم شه برا دوران مدرسش

من ماهی ۲ میلیون میدم غذاو خوراکی خودم باید ببرم از ۱ تا ۴ بعدازظهر هست مهد

کجا هستی شما؟

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

منم اطراف تهرانم اینجا پارسال 15 بود امسال 20😐😂💔

کجایین شما؟؟ البته اگه دوست داشتین بگین

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

برای منم دعا کن یه مهد بدون حاشیه پیدا کنم امسال سطح ۳ میخوام ثبتنام کنم

انشالله عزیزم 

مگه مهد خصوصی نیست ؟تو‌مهد خصوصی مگه بچه ی مریض میارن؟

والا برای ما خیر سرشون خصوصیه میارن بچه رو دیدم با ماسک خب بچه دستشو هزار جا میماله متاسفانه اصلا رعایت نمیکنن

پارسال تو زمستون دو ماه رفت کل دوماهو مریض بود، خوب میشد باز میفرستادم شب میومد تب میکرد خیلی اذیت ش ...

یعنی مریض میشن؟؟ 🥲🥲🥲 خب بچه ای که مریضه رو نباید بزارن بیاد مهد بقیه رو هم مریض کنه