2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 18151 بازدید | 1356 پست
مدتهاست دستمو دراز کردم سمتش ولی نمیگیره

گرفته عزیزم

ما متوجه نمیشیم 

اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

گرفته عزیزمما متوجه نمیشیم اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

الان کجام؟ اندر خم کوچه های نفسانیاتم

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گرفته عزیزمما متوجه نمیشیم اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

😭💔میفهمم چی میگی 😭😭😭😭خودمم همینم 😭😭

دور از جون شما ، خودم رو میگم اون دیگه از بی عرضگی خودم هست ...

ولی همین که حضرت رو دوست داریم ان شاءالله آخرش بهشون میرسیم ...😭 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

😭💔میفهمم چی میگی 😭😭😭😭خودمم همینم 😭😭دور از جون شما ، خودم رو میگم اون دیگه از بی عرضگی خودم ه ...

من همیشه برام سواله چرا زور شیطون و نفس اماره بیشتره؟ روایت داریم امیرالمؤمنین به دشمنشون نگاه ولایی کردن،از محبینشون شد.چرا یک نگاه ولایی به دل من نمیکنن این همه سال تو عذابم از دست خودم نجات پیدا کنم منکه از دشمنان حضرت نیستم فقط میخوام محب واقعی باشم،اخه من تنهایی چجوری غالب بشم به شیطانی که خود خدا فرموده مثل خون در بدن افراد در جریانه و از ۴ جهت با لشکرش حمله میکنه.😭 خیلی داغونم 

من همیشه برام سواله چرا زور شیطون و نفس اماره بیشتره؟ روایت داریم امیرالمؤمنین به دشمنشون نگاه ولایی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭وای دقیقا حرفای دل من رو زدی 😭😭😭😭

منم خیلی خسته ام خیلی ...خسته از خودم 

حالم از خودم بهم میخوره  😭😭

2790
2778
2791
2779
2792