2789
عنوان

كم حرف

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست
منم سیزده / چهارده ساله عروسی کردم ۵ دقیقه به زور تلفنی حرف میزنم 🤣. ولی وقتی میبینمشون خب بیشتره.

منم سعی میکنم خونشونم با مامانش بیشتر حرف بزنم 😑

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
عزیزممم توم‌مث منی منم خییییلی کم حرفم انقد میترسم شوهر کنم چیزی بگن😢😢😢

واقعا نميدونم چي بگم اخه مثلا عقد دختر عمش بود سريع گوشيو داد مامانش كه حرف بزنم باهاش  خب من كه نرفتم عقد چي بگم دربارش اون گف اره اصلا خوب نبودو اينا خوب در جواب چي بايد بگم من كع نبودم اونجا اخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا نميدونم چي بگم اخه مثلا عقد دختر عمش بود سريع گوشيو داد مامانش كه حرف بزنم باهاش  خب من ك ...

اره ادم چی باید بگه یهو‌یچیم از دهنش در بره دیگ‌واویلا

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
من که خیلی کم حرفم یه مدت گیر میدادن که تو با ما نمیجوشی بعد از مدت ها شروع کردم به حرف زدن و صمیمی ...

اره منم يه بار عيد بود زنگ نزدم تبريك بگم از اين عيد مبعثو اينا بعد گفتن اره چرا مريم زنگ نزده تبريك بگه با بابات از بعد عقد فقط يه بار حرف زده  خب واقعا نميدونم  درباره چي حرف بزنم با پدر شوهر!

ببین عزیزم هفته ای یه بار زنگ بزن خونشون سلام علیک کن حالشونوبپرش بعد که بامادرشوهرت صحبت کردی بگو باباهستن  گوشیو بدین بهشون احوالشونوبپرسم ،بعد حال واحواب کن وبگو میخواسنم حالتونوبپرسم ایشالاکه سلامت باشین ،خوششون میاد اونوقت مخصوصا پدرشوهرا همیشه بگو گوشیو بدین به بابا احوالشونوبپرسم ،اگرم خواهرشچهرداری اونم همینطور بگوگوشیم بدین اون حالشوبپرسم ،همین فقط سلام علیک واحوالپرسی ،گرم وباخنده صجبت کن تودلشون جا واز کنی ،من اینکارارو میکنم خیییسیلی دوس دارن امتحان کن 
ببین عزیزم هفته ای یه بار زنگ بزن خونشون سلام علیک کن حالشونوبپرش بعد که بامادرشوهرت صحبت کردی بگو ب ...

هفته ايي يه بار زياد نيس؟الن ميگن اوو باز اين زنگ زد