2789
عنوان

كم حرف

251 بازدید | 20 پست

ديروز شوهرم گفت اره مامانم گفته مريم خيلي كم حرفه منم بهش گفتم خوب مثل منه ديگه درون گراس  بعد گفت اگه ميشه از اين به بعد بيشتر حرف بزن با مامانم منم گفتم من كلا با همه كم حرفم  اخلاقم اينجوره .ما عقديم از هم دوريم بعضي وقتا با مامانش تلفني حرف ميزنيم اندازه نيم ساعت خوب چي بگم اخه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزممم توم‌مث منی منم خییییلی کم حرفم انقد میترسم شوهر کنم چیزی بگن😢😢😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

کم حرف بودن خیلی حُسن خوبی هست. حتی حدیث هم داریم در این مورد. ولی احتمالا منظور شوهرتون این بوده که صمیمی تر باشید با خانوادش. مثلا میخای کاری کنی یا برنامه ای چیزی داری باهاشون مشورت کن که نگن ما رو به حساب نیاورد. اگه مادر شوهر خوبی داری مثل مامانت باهاش راحت باش.

من که خیلی کم حرفم یه مدت گیر میدادن که تو با ما نمیجوشی بعد از مدت ها شروع کردم به حرف زدن و صمیمی شدن از هر کلمه ام برام حرف درآوردن که فلان منظور رو داشت 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

افرین بهت 

بنظرم کم حرفی توخانواده همسر.

فقط باعث این میشه که حرف کمتری پشت سرت بزنن

🌻کم گوی و گزیده گوی چون دُر🌻

انسان بنده خطاست ، کم حرف زدن خیلی بهتر از گفتن چیزیه که برات بدشه

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

نظر شخصیمه

با خانواده همسر باید مختصر و مفید صحبت کرد

صحبت کردن های طولانی ممکنه 

ایجاد سوتفاهم کنه  

و  حرفهایی ک نباید گفته شه و .... 

و این خوب نیست خیلی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....