قلب_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 294 عنوان مدلینگ کودک 46 بازدید | 4 پست دوستان کسی از هزینه ورود کودک به عرصه مدلینگ اطلاعی داره؟؟؟ 1404/03/07 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 7799 خبر ندارم ولی کاش اینایی که بچه هاشون قیافه هاشون خوب نیست نبرن یکی من میشناسم بنده خدا اصلا قیافه بچه خیلی بده بلاگرش کرده😑😑
قلب_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 294 خبر ندارم ولی کاش اینایی که بچه هاشون قیافه هاشون خوب نیست نبرن یکی من میشناسم بنده خدا اصلا قیافه ب ... آخه اصلا بچه چهره خوبی نداشته باشه آژانس مدلینگ قبولش نمیکنه کهاون حتما مامانش خودش براش پیج زده و اسمش تو آژانس ثبت نشده
آیانان عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 7799 آخه اصلا بچه چهره خوبی نداشته باشه آژانس مدلینگ قبولش نمیکنه کهاون حتما مامانش خودش براش پیج زده و ا ... آره مامانش پیج زده بنده خدا افتضاحه قیافش اخه نمیدونم چرا اینق اعتماد بنفس دارن بچه بشدت لاغر و ریز و رنگ پوست تیره و هیچ کدوم از اعضای صورتش جذابیت نداره با بدن پر مو😑
قلب_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 294 آره مامانش پیج زده بنده خدا افتضاحه قیافش اخه نمیدونم چرا اینق اعتماد بنفس دارن بچه بشدت لاغر و ریز ... چی بگم ولی خوبه حداقل اعتماد به نفس دارن من با اینکه آژانس گفته پسرم چهره زیبایی داره بره تو حیطه مدلینگ از الان استرس گرفتم نکنه نتونیم رقابت کنیم یجوری اعتماد به نفس ندارم