2777
2789

اگه خدای مهربون همه چیز بهتون داده باشه(ثروت، زیبایی متوسط، همسر خوب، خانواده خوب، تحصیلات خوب، شغل آبرومند) ولی خودتون و بچه هاتون( مادر و همه ی بچه هاش) ساده و کم عقل باشید چکار می کنید برای رفع این مشکل؟

من همچین شرایطی دارم و دارم روانی می شم، برای رضای خدا راهنماییم کنید. همش دنبال اینم که شخصیتم رو تغییر بدم و یه آدم باسیاست و زرنگ بشم و بچه هامو هم تغییر بدم ولی نمیدونم چطوری؟

متوجه نشدم 

از نظر عقلی مشکل دارن ؟ 

با شخصیت ساده ای دارن؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصلت ساره ای داریم

اهان هیچی 

با خودم و بچه هام عشق می‌کنم که چون دلمون پاکت و خود واقعیمون هستیم این نعمت ها و لطف های خدا داریم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

هرجیزی هزینه داره تجربه و سیاست به قیمت کلی رنج و درد به دست میاد پخته میشی عاقل میشی ولی رست کشیده میشه اونی که تجربشو داره به اشتراک میزاره رو به راحتی استفاده کنید چون رایگان و بدون هزینه اون جیزی که بابتش عمرشو و کلی دردو رنج براش کشیده تا فهمیده داره براحتی به شما ارائه میده تا دچار اون دردو رنجها نشید. اما مردم گذرا و سطحی میگذرن

اهان هیچی با خودم و بچه هام عشق می‌کنم که چون دلمون پاکت و خود واقعیمون هستیم این نعمت ها و لطف های ...

واقعا؟ یعنی هیچ تلاشی نمی کنی برای اینکه از سادگی در بیاید؟

مثلا چه کتابی

کتاب راجب اینکه چجوری باسیاست رفتار کنی چجوری نزاری دیگران از سادگیت سو استفاده کنن ، تو گوگل بزنی میاره اسمشونو

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈