2777
2789
عنوان

همسایه بیشعور و بی آبرو

308 بازدید | 14 پست

انقد بااینو اون دعوا کرده اسمش بددرفته 

هیشکی محل نمیده بهش من تازه عروس بودم نمیشناختمش باهاش معاشرت میکردم 

اخرش گفت شما باعث شدی برای دعوای ما درصورتیکه این پدرش فوت شد خواهرشوهرشو که زن پدرش بود بعد فوت مادرخودش  گرفته بودن قبل چهلم  پدرش زنه رو شوهر دادن این لج افتاد هرروز خدا دعوا میکردن دوتا جاریا که کنارهمه خونشون همو فوش میدادن ازپنجره 

این زنه اومد به من گفت فلانیا پشت سرتو حرف میزنن به اوناهم اززون من حرف میبست میگفت مثلا میخواست منو همسایه رو دعوا بده منم بیخبر ازذات کثیفش هستین بقیشو بگم

حداقل کبری و صغری میزاشتی به نیلای و الای این کارا نمیاد

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا چجوری اعصابتون میکشه با همسایه ها معاشرت کنید منم تازه عروسم همسایه ها همش میگن بیا خونه ما و فلان ولی حوصله و اعصابشونو ندارم

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
رابطه با همسایه فقط در حد سلام و احوالپرسی.. بقیش واقعا اشتباه محضه

اره بخدا اشتباهه الان فقط دنبالم راه افتاده واسه اینکه میدونه من جوونم به هرحال حرف مفت هم ۱۰تا باور نکنه ۱۰تاش میچسبه بهم

نه نگو جریان خیییلی خاله زنکی و بیخوده من که رفتم 👋

اره خاله زنکیه اما نه درصورتی که یکیشونو رسما میرینی بهش هم دست ازسر ادم برنمیداره دنبال اینه یه اسمی برای منو اون یکی همسایه دربیاره 

اینا از بیکاری خانوماس

ی خانوم شاغل فرصت اینکارو رو نداره حتی خانومی ک خانه داره واقعیه فرصت نداره 

ولی خب واقعا من هم ادمی هستم ک سرم تو لاک خودمه منتها متاسفانه پیش میارن برامون

اینا از بیکاری خانوماسی خانوم شاغل فرصت اینکارو رو نداره حتی خانومی ک خانه داره واقعیه فرصت نداره ول ...

من خودم رسما حالم بدمیشه پیشش وایسم مثلا میگه وای وای کوچه ما حرف دربیاره مانتو میپوشی حرف درمیارن انقد میگه و میگه و میگه اخرش مریض میشم ازدستش 

اینا از بیکاری خانوماسی خانوم شاغل فرصت اینکارو رو نداره حتی خانومی ک خانه داره واقعیه فرصت نداره ول ...

برای من لباس اورده باز کم مونده دوباره  دعوا راه بندازه منم گفتم لباساشو زودتر میدم برداره بره