2777
2789
عنوان

پسری که فالور دختر زیاد داره❗️

626 بازدید | 20 پست

با یه اقایی داشتم اشنا میشدم ظاهرا ادم خوب و چشم‌ پاکی بنظر میومد ولی اینستاشو دیدم نزدیک هزار تا فالویینگ داره شاید حداقل ۵۰۰_۶۰۰ تاشون دخترِ اونم اکثرا مدل خارجی از اینا که با لباس زیر عکس میذارن خیلی خوشگل و خوش اندامن😐اصلا به پسره نمیخورد این سبکی باشه 

بنظر شما ادامه ارتباط با این اقا درسته؟ طبیعیه این کارش؟

با فالو کردن زمین به آسمون نمیاد

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من الان با چک ،استوری و پست قشنگ میشه خط فکری و سبک طرف رو فهمید .فالورم همینطور .یه آدمی ک مذهبیه مثلا  فالوراش فرق داره با یکی  که مثلا آزاده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اینستا خط فکری افراد رو نشون میده !!!

منم نصف فالویینگام پسرای خارجی خوشگل و خوش هیکلن😂

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

بنظر من الان با چک ،استوری و پست قشنگ میشه خط فکری و سبک طرف رو فهمید .فالورم همینطور .یه آدمی ک مذه ...

افرین دقیقا

وقتی یه دختر کلی پسر بدنساز فالو میکنه یا یه پسر کلی دختر پلنگ معلومه لول و علاقه ش چجوریه... حالا یه عده میگن مهم نیس ولی بنظرم مهمه

من خودم با یه پسر دوست شدم خیلی دختر فالو کرده بود مثل این آقا همه پلنگ از این عملی هایی خیلی خیلی زیاد 

بعد یه روز به فالور های من گیر داد گفت چرا آنقدر فالو داری من والا کلان 20 نفر پسر فالو داشتم و همشون یا برادرم بود یا آشنا ها بودن منم در جواب گفتم خودت که بیشتر از من فالو داری گفتم اگه یه روزی بچه دار شدم باید اسم بچم رو از تو فالو ای تو پیدا کنم ولی اگه کسی.. یه نفر رو بخواد آنبلاک می‌کنه همه فالور های دخترش رو و این کارو کرد واسه من 

من خودم با یه پسر دوست شدم خیلی دختر فالو کرده بود مثل این آقا همه پلنگ از این عملی هایی خیلی خیلی ز ...

من توی رابطه قبلیم همین مشکلو داشتم

طرف به هیچ قیمت حاضر نبود انفالو کنه ، میگف اگه بخوایی اینجوری گیر بدی بهتره جدا شیم چون تو شکاکی😐😐