2777
2789

دلیلش رو نمیدونم وقتی بیدار میشم حالم بده انگار یه ناراحتی دارم ولی اتفاقی برام نیفتاده

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منمممممآیا میشه نشانه بارداری باشع

نمیدونم من نیستم

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند ، یه آبان ماهی مظلوم 😁. پسرعزیزم عاشقتیم،دختر قشنگم،مرسانا یکی یه دونه ی مامان و بابا،،نی نی سایت جز تفریحات و سرگرمی منه

کم خون نیستی؟وزنت زیاد بالا یا پایین نیست؟از یه دوره بحرانی توزندگیت رد نشدی؟درطول یکسال گذشته جراحی نداشتی؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

هرنونات بهم ریختس 

منم جیشم  ولی اتفاقا چون ذهنمون درگیر استرس بی خودیمون میشه انگار فرکانس میدیم  ب کاعنات ک اره من منتظر خبر بدم یا اتفاق بد ک واسه این استرسم   دلیل بشه   بعد قانون جذب دستبکار نیشه واسمون میفرسته 

پس بی خیال باش سعی کن    دوش بگیری نفس عنیق بکشی یه شربتی چیزی بخوری ارامش   و دو رکعت نماز بخون  رفع بلا بشه 

کم خون نیستی؟وزنت زیاد بالا یا پایین نیست؟از یه دوره بحرانی توزندگیت رد نشدی؟درطول یکسال گذشته جراحی ...

کم حون که همیشه بودم وزنم خوبه آحه من همیشه اینطوری چند ساله

هرنونات بهم ریختس منم جیشم ولی اتفاقا چون ذهنمون درگیر استرس بی خودیمون میشه انگار فرکانس میدیم ب ...

واقعا آزارم بده ممنون اینا رو انجام میدم ببینم چطور میشه  

کم حون که همیشه بودم وزنم خوبه آحه من همیشه اینطوری چند ساله

حتما برو متخصص غدد اگه لازم شد یه ویزیت قلب هم بگیر بعد اگه هیچ مشکلی نبود یعنی باید بری روانشناس 

برای رفعش ترتیب این مسیر  رو بری زودتر نتیجه میگیری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منممم خیلی سختمه تو خواب ناز با این دلشوره بیدار میشم قلبم درد میکنه الان

خیلی بده با یه دلشوره ایی بیدار میشی حالت بده

حتما برو متخصص غدد اگه لازم شد یه ویزیت قلب هم بگیر بعد اگه هیچ مشکلی نبود یعنی باید بری روانشناس بر ...

باشه ممنونم قلبم که مشکل خاصی نداره فکر کنم روانشناس باید برم چون به شدت نشخوار فکری دارم