2777
2789
عنوان

میخوام برم ببینمش کرم بزنم یا نه

195 بازدید | 15 پست

سه چهار بار دیدمش هربار ضد افتاب رنگی زدم هم سفید تر شدم هم جوشام کمتر معلوم بودن الان میخوام برم ببینمش به نظرتون فقط یه رژ بزنم برم؟ پیشونیم جوش های خیلی ریز فرورفتگی داره یکی از گونه هام یه قسمت کوچیکش جوشای قرمز داره این یکی گونم دوتا جوش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بزن ولی کم و در حد پوشانندگی

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

چرا

کم بزن بنظر من بهتره

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ضد آفتاب ارایش نیست که وسیله مراقبت از پوستی اگر صبح مبخوای ببینیش بزن بخاطر پوست خودت میگمم

اخه بعد مدرسه میخوام برم ببینم نمیتونم کرم بزنم برای اونه وگرنه میزدم میترسم با این جوشا نپسنده

اخه بعد مدرسه میخوام برم ببینم نمیتونم کرم بزنم برای اونه وگرنه میزدم میترسم با این جوشا نپسنده

اون نباید و بپسنده تو باید بپسندی 

در ضمن مدریه که به ضد آفتاب گیر نمیدن مدرسه با به اون سخت گیری دیگه رو این گیر نمیده

بیکاره بی آرررر😁

اخه ضد افتاب بزنم‌ماددم‌شک میکنه

پس ولش کن هرجوری که هستی خودتو دوست داشتهه باش منم اگه گفتم بزنی بخاطر آرایش نداشتن نبود گفتم در کل از پوستت مراقبت کنی

بیکاره بی آرررر😁