amkz مدیر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 74 پست بیاید فالتونو بگیرم زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽 1404/03/07 | 04:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 میشه بگین حس علیرضا ب من چیه تهش ازدواج داریم باهم.؟؟ بیشتر جنبه سرگرمی داری براش تا ی حس واقعی زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 نه عزیزم من که چیزی نمیبینم پس چمه نکنه دیونه شدم 😭😭 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 اولی رو دوسش دارم دوباره برام میگیری چی حس میکنی راجبشدومی مورد نیست برادرمه نگرانشم عزیزم بهم پیام بده شما زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
20_kind_girl عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 1599 نه عزیزم من که چیزی نمیبینم میشه بگی حس شخص مورد نظر بهم چیه؟🥺❤️
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 پس چمه نکنه دیونه شدم 😭😭 دیوونه نشدیاز خدا فاصله گرفتیشکر گزار باش اینقدر انرژی منفی به کائنات نفرست زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5788 بیشتر جنبه سرگرمی داری براش تا ی حس واقعی من ک عاشقشم ینی ازدواج نداریم خیلی واقعا دارم عذاب میبینم بخاطرش میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 میشه بگی حس شخص مورد نظر بهم چیه؟🥺❤️ حس مثبتیه اما علاقه نیستخوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 دیوونه نشدیاز خدا فاصله گرفتیشکر گزار باش اینقدر انرژی منفی به کائنات نفرست نه بخدا من از خدا فاصله نگرفتم هرروز باهاش حرف میزنم ☹️ چجوری فاصله گرفتم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 من ک عاشقشم ینی ازدواج نداریم خیلی واقعا دارم عذاب میبینم بخاطرش ی پیام بهم بده عزیزم زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 حس مثبتیه اما علاقه نیستخوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم کسی عاشقمه؟؟ اسی چیزی نمیبینی؟؟ اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
سلیناخانومممم عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 5788 ی پیام بهم بده عزیزم براتون درخواست دوستی فرستادم میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂
amkz مدیر استارتر عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1812 نه بخدا من از خدا فاصله نگرفتم هرروز باهاش حرف میزنم ☹️ چجوری فاصله گرفتم نشونه ی همچین چیزی ندیدمحتما ایمانت ضعیفهباور داشته باش که همه ی گره ها به دست خودش باز میشه زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽
ماه_زمردی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4536 عزیزم بهم پیام بده شما کجا پیام بدم شخصی بیام دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
20_kind_girl عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 1599 حس مثبتیه اما علاقه نیستخوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم مرسی عزیزم🥲منم عاشقش نباشم دیگ پس؟ خیلی دوسش داشتم بنظرت عاشقم میشه ؟؟ میشه بگی اون موضوعی که ذهنمو درگیر کرده چی میشه نتیجش؟🥺
زیو عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 نشونه ی همچین چیزی ندیدمحتما ایمانت ضعیفهباور داشته باش که همه ی گره ها به دست خودش باز میشه اوکی بنظرت کسی عاشقمه یواشکی نمیخواد بگه؟؟ اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿