2821
2789
مرسی عزیزم🥲منم عاشقش نباشم دیگ پس؟ خیلی دوسش داشتم بنظرت عاشقم میشه ؟؟ میشه بگی اون موضوعی که ذهنمو ...

دوست عزیز اینا همش ف. اله بعد هیچکس نمیتونه بفهمه تو دل آدم چی میگذره هیچکس فقد خدا میفهمه کی عاشقه کی عاشق نیست...من که فقد میگم اینا برای سرگرمی خوبه ((:❤️ بنظرم پسره هرکی هست دوست داره

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دوست عزیز اینا همش ف. اله بعد هیچکس نمیتونه بفهمه تو دل آدم چی میگذره هیچکس فقد خدا میفهمه کی عاشقه ...

قربونت برم من چقد مهربونی تو🥲❤️

میدونی راستش من خیلی شکست های زیادی تو زندگیم خوردم و دوره افسردگی بدی داشتم تازه یکم امید گرفتم ولی خب اون تجربه های تلخ گذشته با ادمای سمی ترسو میکنه ادمو میگم نکنه اینم باورش کنم و نشه🥺خیلی خوبی تووو💗حرفات حالمو بهتر کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قربونت برم من چقد مهربونی تو🥲❤️میدونی راستش من خیلی شکست های زیادی تو زندگیم خوردم و دوره افسردگی ب ...

خودتو ناراحت نکنی واسه اینجور چیزا خدا بزرگه منم دارم از عشق یکطرفه رنج میبرم اما برام مهم نیست همش میگم خدا هست فراموشش میکنم اصلا دیگه ناراحت نشو بخاطر ف. ال حس ششم همش چرت پرته 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خودتو ناراحت نکنی واسه اینجور چیزا خدا بزرگه منم دارم از عشق یکطرفه رنج میبرم اما برام مهم نیست همش ...

ایشالله همونی که تو دلته عاشق و دلباختت بشه و خوشبخت بشید دورت بگردم💗

من یکسال درگیر ی رابطه بودم که اخرشم افتادم تو دام قرصای افسردگی … خیلی سختی کشیدم هزینه روحی و مادی زیادی برام داشت ولی بقول شما خدا بزرگه امیدوارم بهترینا برای دل مهربونت رقم بخوره🥲

ایشالله همونی که تو دلته عاشق و دلباختت بشه و خوشبخت بشید دورت بگردم💗من یکسال درگیر ی رابطه بودم که ...

انشالا برای خودت بهترینا رقم بخوره دیگه عذاب نکشی اصلا خودتو نگران نکن ❤️🌹

عزیزم من دانشگاه حقوق دولتی قبول میشم ؟!برات ایت الکرسی خوندم عزیزم ❤️

اره عزیزم،میبینم که خیلی داری تلاش میکنی و به لطف خدا تلاشات نتیجه میده،فقژ انگار بعضی وقتا ناامید میشی و انگیزتو از دست میدی

ایمانتو قوی کن و مصمم برو جلو به لطف خودش اتفاقای خوبی در انتظارته

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

ف ال زدن دراسلام حرامه به خاطرهمین انرژی منفی همه چی دست خداس فقط توکل کنین به خودش اینده هرلحظه درح ...

قطعا همه چیز دست خداست

فال هم صرفا فرکانس و انرژی ایه که در اون موقعیت زمانی احساس میشه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

قطعا همه چیز دست خداستفال هم صرفا فرکانس و انرژی ایه که در اون موقعیت زمانی احساس میشه

برای همین حرامه چون قطعیت نداره اگه برخلاف میل طرف باشه توپس زمینه ذهنش حک میشه دیگه انگیزه انجام کارازش میگیره چه بساشایددراینده ورق برگرده به خواست خداپس دونستن اون لحظه وپیش بینی اینده  براساس اون کاربیهوده ای