2821
2789
نه عزیزم من که چیزی نمیبینم

پس چمه نکنه دیونه شدم 😭😭

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولی رو دوسش دارم دوباره برام میگیری چی حس میکنی راجبشدومی مورد نیست برادرمه نگرانشم

عزیزم بهم پیام بده شما

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

بیشتر جنبه سرگرمی داری براش تا ی حس واقعی

من ک عاشقشم ینی ازدواج نداریم خیلی واقعا دارم عذاب میبینم بخاطرش

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

میشه بگی حس شخص مورد نظر بهم چیه؟🥺❤️

حس مثبتیه اما علاقه نیست

خوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم

دیوونه نشدیاز خدا فاصله گرفتیشکر گزار باش اینقدر انرژی منفی به کائنات نفرست

نه بخدا من از خدا فاصله نگرفتم هرروز باهاش حرف میزنم ☹️ چجوری فاصله گرفتم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

حس مثبتیه اما علاقه نیستخوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم

کسی عاشقمه؟؟ اسی چیزی نمیبینی؟؟ 

ی پیام بهم بده عزیزم

براتون درخواست دوستی فرستادم

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

نه بخدا من از خدا فاصله نگرفتم هرروز باهاش حرف میزنم ☹️ چجوری فاصله گرفتم

نشونه ی همچین چیزی ندیدم

حتما ایمانت ضعیفه

باور داشته باش که همه ی گره ها به دست خودش باز میشه

حس مثبتیه اما علاقه نیستخوشش اومده ازت اما اون عشق و داستانی که فکر کنی نه نمیبینم

مرسی عزیزم🥲منم عاشقش نباشم دیگ پس؟ خیلی دوسش داشتم بنظرت عاشقم میشه ؟؟ 

میشه بگی اون موضوعی که ذهنمو درگیر کرده چی میشه نتیجش؟🥺

نشونه ی همچین چیزی ندیدمحتما ایمانت ضعیفهباور داشته باش که همه ی گره ها به دست خودش باز میشه

اوکی بنظرت کسی عاشقمه یواشکی نمیخواد بگه؟؟