2777
2789
عنوان

میشه لطفا باهام حرف بزنید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 103 پست
امیدوارم همه مشکلاتشون حل بشه :))من یکم گیجم و احساسی فکر میکنم ب مشکلات منطقیشو‌ میکوبن ب سرم🫠

البته کوبیدن خوب نیست ولی خب بامنطق راحت تر ادم کنار میاد

دوست داری بگی موضوعی که الان تو ذهنته چیه؟

البته کوبیدن خوب نیست ولی خب بامنطق راحت تر ادم کنار میاددوست داری بگی موضوعی که الان تو ذهنته چیه؟

موضوع اینکه من احمق یکیو دوس دارم  

اکسمم‌ هست 

ولی خیلی چرا ها تو ذهنمه 

که آیا واقعا دوسم داره یا 

منو تو آب نمک خودش قرار داده 

ده ساله همو میشناسیم 

من وقتی ک بچه بودم تا ب ۱۵ ۱۶ سالگی با این بشر درگیر بودم دیگ با سادگیم بازی کرد و کلی خیانت و هرحی  می‌زارم پایه بچه بودنمون

الان ۴ ۵ ساله کاتیم تو یساال بعد کات سعی داشت برگرده من برنگشتم. یکسال بعدش من میخواستم اون تو رابطه بود تا ب چند ماه پیش ک فهمیدم کات کرده 

اون آدمی ک می‌گفت من حتی پیج اینستاتو‌. ندارم گشته بود پیج رفیق صمیمیم‌و پیدا کرده بود بهش ریکوعست‌ داد بخاطر من 

بعد یک هفته زد انفالو کرد من فازشو درک نکردم 

دوباره دیروز دیدمش سربازع خب 

یجوری خودشو رفیقاش‌ نگام میکردن ک حدی نداشت واقعا دیگ دوس داشتم برم خونه ک انقد سنگینی نگا روم بود

بیا توت فرنگی بردار🍓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته کوبیدن خوب نیست ولی خب بامنطق راحت تر ادم کنار میاددوست داری بگی موضوعی که الان تو ذهنته چیه؟

بعد تو پارک بودیم منو رفیقم نشسته بودیم رو صندلی اونام تا منو دیدن نشستن یکم اونور تر از من 

وای یه صحنه ای شد نگم برات 

چندتا پسر هم دانشگاهیم‌ اومدن سمتمون سلام احوال پرسی یجوری نگاشون میکرد ک انگار خیلی ناراحت شد یعنی ب عرض چند دقیقه ای خودش و رفیقاش زل زده بودن ب این همپانشگاهیمون‌ 

بیا توت فرنگی بردار🍓

من سری پاشدم از صندلی رفتم یجا دیگ نشستم رفیقم ناراحت شد صدام زد دیگ تا حدی دور شدم فکر نکنه با پسرا بودم من حتی باشون‌ حرفم نزدم یعنی فکر کرده من باهاشون نیستم یا فک کرده کاپلی چیزین با من 

خیلی بد شد 

بعد برگشت ب خونه تو راه از بغلم جوری با موتور رد شد ک واقعا ترسیدم. انگاری مثلا خیلی ناراحت شده بود واقعا عذاب وجدانم

بیا توت فرنگی بردار🍓

خیلیا بهم میگن تو خیلی سر تری بهتری قابل مقایسه حتی نیستی با این آدمی ک فقط فقط میخواد بزارتت تو آب نمک و قرار نیست آینده ای باهاش داشته باشی 

از یه نظر خاطرهاش نمیرن از مغزم 

حتی خودش 

بعد یکماه نمی‌بینمش حالم اوکی میبینمش دوباره شروع میشه حالم بد شده 

امروز انرژی منفی جوری حس میکردم ک احساس کردم اون داره این انرژی و بهم می‌رسونه 

بیا توت فرنگی بردار🍓

یجا یجوری نگام می‌کنه قفلی میزنع یجا محل بهم نمیزارع یجا بی دلیل ازم عصبانیع

بیا توت فرنگی بردار🍓

ولی اون اگ منو نخواد ب صورت خیلی بی رحمانه‌ کار خودشو می‌کنه بدون در نظر گرفتن احساساتم 

چرا دروغ بگم یکسال تمام منتظر بودم کات کنه

بیا توت فرنگی بردار🍓

عزیز دلم 🥲🫶

قشنگ معلومه تو مخمصه حسی گیر کردی

منم همسن تو که بودم به تعداد موهای سرم توی این حال و هوا گیر کردم🥲🥲

اما اونی که هم مسیرم شد کلا یه نفر دیگه شد 🥲🫶

و اگر برمیگشتم عقب به هیشکی اجازه نمیدادم  بیاد فضای مغزمو محدود کنه 

دوست قشنگم رهگذر اگر دلش بخواد رهگذر نمونه میاد هرجور شده خودشو اثبات میکنه از رهگذر خودشو به همسفر تبدیل میکنه

و بدون اگر محلشم ندی اگر بذاره بره اگر ده سال هم بگذره اگر به تعداد موهای سرت خواستگارم بیاد اگر این ادم تو تقدیرت باشه بهش میرسی بی چون و چرا...

این تجربه شخصی منو حجیه که بعد ۲۰ سال رسیدیم به هم 😁🥲🫶

باور کن حرفمو و این آدمو از صمیم قلب رهاااااااا کن 🫶

عزیز دلم 🥲🫶قشنگ معلومه تو مخمصه حسی گیر کردیمنم همسن تو که بودم به تعداد موهای سرم توی این حال و ه ...

حرفات قشنگ بود عزیزم مرسی ک بهم گوش دادی وقت گذاشتی 

امیدوارم پایدار باشی تو رابطه آن💜

بیا توت فرنگی بردار🍓

حرفات قشنگ بود عزیزم مرسی ک بهم گوش دادی وقت گذاشتی امیدوارم پایدار باشی تو رابطه آن💜

ببخشید اگر بی رحمانه گفتم رهاش کنی تویی که قلبت براش میلرزه🫶🥲

شاید از عوارض ۴۰ سالگی باشه رک گویی

ولی دلم نمیخواد ادما رو به امید واهی دلخوش کنم 

🫶🥲امیدوارم هرچی برات پیش میاد خیر باشه

ببخشید اگر بی رحمانه گفتم رهاش کنی تویی که قلبت براش میلرزه🫶🥲شاید از عوارض ۴۰ سالگی باشه رک گوییول ...

وای مرسی ک از تجربه آن گفتی 💜

ن حق داری درست میگین

بیا توت فرنگی بردار🍓