2777
2789

من امروز با کلی اعتماد به نفس عکس خودم رو گذاشتم پروفایلم (پروفایل واتساپ)

دوستم بهم پیام داد عکس انابل هم برام فرستاد کفت شبیه این شدی😂😂بیشعور☹️🤣

البته حق داره شبیه انابل شده بود خدااااا😂😂😂

وای ابروم رفت جلو بقیه🤣😂😂

واییی راست میگهههه خدا من و بکشه اخه بگو چرا لنز آبی گذاشتی خودم چشمام سبزه موهام طلاییی اصن بهم نمیومددددد😂😂

جی بهش بگم به دوستم؟

خیلی وقته که باهاش دوستم منم تزش یه عکس دارم که شبیه چارلی شده😂ولی بهش نگفته بودم😂

چی بگم بچه هاا💋❤️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سبز و آبی تفادت زیادی ندارن بابا من چشمام آبیه یکی میگه سبزه یکی میگه آبیه یکی میگه طوسیه همشون ی زن ...

نه واقعا شبیهش شده بودم چون تصویرمم تیره کرده بودم روش فیلتررر

انداخته بودم خیلی آبی شده بود😂😂

الان به دوستم چی بگم؟😂

بهش بگم تو هم شبیه چارلی شده بودی چند وقت پیش 

هر وی موهاش بور باشه چشاش آبی آنابله؟!😐توهین میکنی چرا خو شاید تو اینجوری بهت نمیاد

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

نه واقعا شبیهش شده بودم چون تصویرمم تیره کرده بودم روش فیلترررانداخته بودم خیلی آبی شده بود😂😂الان ...

فعلا نگو فک میکنه برا تلافی گفتی الان ایموجی خنده بده عکسو پاک کن چند روز دیگه بهش بگو شبیه چارلی شدی

🦋✨️

هر وی موهاش بور باشه چشاش آبی آنابله؟!😐توهین میکنی چرا خو شاید تو اینجوری بهت نمیاد

نه عشقم اصلااا

دوستم موهاش طلایی هست و چشماش آبی هست و کک و مک داره خیلی خوشگله

برای من فرق میکرد اخه نمیدونی که من نمیدونم چرا دیوونه شده بودن تصویر رو تیره کرده بودم روش فیلترر انداخته بودم چشمام هیلییییی آبی پر رنگ شده بود فقط رنگ چشمام دیده می‌شد دوستم اینجوری گفت😂😂❤️