2777
2789
عنوان

چطور درد بی توجهی رو تحمل کنم

181 بازدید | 19 پست

من با یکی تو رابطه م. پسر سالم و سربه راهیه منظور از اونا نیس که با چند نفر بپره ولی گاها یه جوریییی بهم بی محلی میکنه من داغون میشم 

بابا لعنتی میمیری یکم بهم توجه کنی؟😢

عذاااااااب محض میکشم وقتی بهم بی توجهی میکنه.توروخدا بگید چطور باهاش کنار بیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دوست داشتنش کافی نیستدقیقا این مشکلو منم بعد مریضیه پارتنرم پیدا کردم

آخه قرار مرار ازدواج ریخته باهام. در حدی که من گفتم ۳ سال بعد ازدواج کنیم ولی این میگه نه نمیتونبم تحمل کنیم نهایتا تا سال بعد ازدواج کنیم

یعنی چی خوب نیس؟

عزیزم گفتی پسر خوبیه 

گفتم وقتی درکت نمیکنه ینی پسر خوبی نیست 

اینکه با چند نفر نیست آپشن ب حساب نمیاد وفاداری وظیفه و لازمه ی هر رابطه ایه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

عزیزم گفتی پسر خوبیه گفتم وقتی درکت نمیکنه ینی پسر خوبی نیست اینکه با چند نفر نیست آپشن ب حساب نمیاد ...

بله حق با شماست 

ولی نمیدونم چرا اگه دوستم نداره باهام قرار و مدار ازدواج ریخته 

بله حق با شماست ولی نمیدونم چرا اگه دوستم نداره باهام قرار و مدار ازدواج ریخته

اگه مطمئنی حرفاش درسته . باهاش منطقی و با آرامش حرف بزن راحب این ناراحتیت . اگه قبل از ازدواج برید مشاوره خیلی بهترع 

امیدوارم بهترینهای دلت رو خدا رقم بزنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آخه قرار مرار ازدواج ریخته باهام. در حدی که من گفتم ۳ سال بعد ازدواج کنیم ولی این میگه نه نمیتونبم ت ...

ازدواجو که همه میزنن حرفشو قوربونت بشم

تو باید ببینی چقدر دوست داره

براش چقدر مهمی

اینجا قلبت تو رو راهنمایی میکنه

بر دل بنشیند هر انچه از دل بیاید یه چیزایی تو این مایع ها

مقابل به مثل 

توام بی توجهی کن جلو نرو بزار خودش بیاد جلو  

دختر جلو بره اونا خودشونو عقب میکشن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

مشکلم همینه دقیقا من نمیتونم بهش بی تفاوتی کنم

رو خودت کار کن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

عشقم اسی میشه یه جورایی میشه گفت الان نامزدید 

این دوران برای اشنایی بهتره 

واقعا اسی خیلی بهت پیشنهاد میکنم قبل عقدا برو مشاوره با پسره اگه واقعا بهم نخوردید 

فوقش یه شکس عشقی تو دوران مجردی میخوری یه ماهه تموم میشه

خیییلی بهتره که بعد عقد با یه یه بچه متوجه بشید به درد هم نمیخورید و خدایی نکره طلاق بگیرید