2777
2789
عنوان

با بابام قهرم چطور اشتی کنم

91 بازدید | 6 پست

اگر کنجکاوید چرا تاپیک های قبلمو بخونید.اینطوریه که من ابو غذامو بالا خونه ی خودمون میخورم سر شب که بابام میاد میام پایین خونه ی مامانبزرگم که با هم رو در رو نشیم.چون از کاری که میخواستم بکنم طبق حرفهای شما منصرف شدم الان میخوام اشتی کنم چطور اشتی کنم که خودمم حس بدی نداشته باشم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بخاطر رفتن پیش مادرت  ومخالفت اون قهر کردی ؟

عجب بابا 

دیگه هرگز به رفتن فکر نکن هرگز 

مادری که رفته وحتی یه رد از خودش نزاشته مبادا بچه اش پیداش کنه 

میخای خونه خودتو ول کنی بری دقیقا کجا نه کجا خونه ناپدری نامحرم ومنت کشی ؟ 

ببین چکار کردی که پدرت ناراحت شده مطمنم تقصیر تو هست  چی گفتی چکار کردی نمیدونم 

اونم پدره کینه نداره  همین امشب برو  بالا وپیش اونا بشین هیچی لازم نیست بگی کم کم خودش میفهمه دشمنت که نیست  اگر صمیمی هستی با شوخی بغلش کن بگو بابا من تورو از همه بیشتر دوستت دارم   والا نمیخواستم بهت بی احترامی کنم   

همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو الکی بزن به مریضی به بابات بگو پام درد میکنه یا دستم درد میکنه یا حالا هر چیزی ببین میاد جلو یا نه یطوری بگو مجبور بشه ببرتت دکتر لحظه اخر بگو خوبم الان 

بذار اینطوری سر حرف باز بشه شاید مستقیم بری جلو بگی معذرت میخوام بدتر بشه 

برو بعلش کن ماچش کن

براش نامه نوشتم راجب ادامه تحصیلم.اشتی کردیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بخاطر رفتن پیش مادرت ومخالفت اون قهر کردی ؟عجب بابا دیگه هرگز به رفتن فکر نکن هرگز مادری که رفته وح ...

نه والا بخاطر اون قهر نبودم بخاطر کتکایی که منو زد قهر بودم.خیلی زد.ککشم نمیگزه ولی بازم.بخاطر درس بخاطر کار عقده های قبلم هم بود.حالا یه نامه راجب ادمه تحصیلم براش نوشتم دیگه معلوم نیست چه کنه.فقط اشتی کردیم

خودتو الکی بزن به مریضی به بابات بگو پام درد میکنه یا دستم درد میکنه یا حالا هر چیزی ببین میاد جلو ی ...

برش نامه نوشتم ولی توش معذرت خواهی نکردم.فقط با یه لحن نرم باهاش راجب ادامه تحصیلم صحبت کردم.اره.همینم بهش دادم کلییی حرف بارم کرد