2777
2789
عنوان

ارگاسم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 60 پست
دیگه همه رو گفتی 😂😂😂

ی کور کیه خوشحالی کل بکشی ارانی💃💃💃💃💃

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تاثیر داره کاملا از نظر علم پزشکی حتی  روی ژن و خصوصیات بچه تاثیر گذاره وقتی یه ک زن به ارگاسم میرسه ینی به طور کافی و و  کامل به اوج لذت رسیده و این رحم و تخمدان به شدت داغ و آبدار میشه و این آب زنه که با اسپرم مرد ترکیب میشن و بچه یا همان جنین به وجود میاد اینا خیلی خیلی تاثیر داره وقتی یه زن ارضا نشه ینی در واقعه از رابطه لذتی هم نبرده این به معنای اون نیس ک احتمال بارداری وجود نداره بلکه به معنای کم بودن احتمال بار داریه و اینم بدون اگ زن یا مرد به طور کامل ارضا نشن و از اون رابطه بچه ای ک نه لذتی داشتن نه ارضا شدن این بعد ها باعث کمبودهایی در وجود بچه میشه 

اکه تخمک غالب داری.تیزوید و پرولاکتین نداری.اگه شوهرت واریکوسل یا مشکل اسپرم نداره اکه مشکلات دیکه ن ...

خب ببین خودم ازمایش و سونو دادم اوکیه مشکلی ندارم

دکتر بهم قرصص لتروزول داد گفت‌اگه این ماه باردار نشدی شوهرت باید ازمایش اسپرم بده 

دیگه توکل بخدا انشالله که باردار میشم‌این ماه

اوایل خیلی استرس داشتم الان نسبت به قبل بیخیال ترم

ینی میشه قبلن هرچی رابطه داشتم امیدم به این بود باردار شم پوزیشنای مختلف و غیره ولی الان عادی ام

دیوونه😂😂💃💃💃💃

آهنگ گرفتم و دارم وسط خونه با دو تا دستمال میرقصم😅😅😅😆😆😆

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

خب ببین خودم ازمایش و سونو دادم اوکیه مشکلی ندارمدکتر بهم قرصص لتروزول داد گفت‌اگه این ماه باردار نش ...

افزین منم مث توبودم حتی الکی عکس رنگی اینام میرفتم لتزوزول که خوردی عادی راحت بیخیال بدون پرسجو بدون درنظر کرفتن تخمک گذاری و اقدام  بدون درنظر کرفتن اینکه این ماه حامله میشم و اینکه درحه حرارت بدنت چک کنی همه بزیز دور حامله میشی خیلی خیلی زود باعث تمام این حامله نشدنهای  بی مورد استرس فقط

بله تاثیر داره کاملا از نظر علم پزشکی حتی روی ژن و خصوصیات بچه تاثیر گذاره وقتی یه ک زن به ارگاسم م ...

مرد باید به نیاز زن اهمیت بده حتی بعضیا  از شوق و لذت در رابطه بهتزین بچه باهوش تزین بچه مهربون ترین و خوش اخلاق ترین بچه به وجود میاد  چرا که اینها همه در روحیه این بچه تاثیر گذار خواهد بود 

افزین منم مث توبودم حتی الکی عکس رنگی اینام میرفتم لتزوزول که خوردی عادی راحت بیخیال بدون پرسجو بدون ...

آره حرفات درسته

اخه چطوری بیخیال باشم؟؟

ببین توهم شرایط منو داشتی عزیزم هرچقدرم بخوام بگم نه بابا ولشکن ولی ته ذهنت هست دیگههه 

توچطوری خودتو زدی به بیخیالی و استرس نمیدادی به خودت؟؟

حتما بعداز رابطه میری دستشویی ن؟میگفتن باید حداقلش ده دقیقه دراز بکشی و بلند نشی و اسپرم رو جذب کنی

ن این یه مورد رو رعایت میکنم به پهلو میخوابم ی رب ده دقیقه بعدش بلند میشم