2777
2789
عنوان

ارگاسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 60 پست
مهم اینه اسپرم به تخمک برسه وتمام

درسته ولی تخمک در تخمدان زن و به صورت آب از بدن زن خارج میشه این اب در صورتی به طور کافی از تخمدان زن خارج میشه که زن به اندازه کافی لذت برده و بدنش کاملا ابدار شده باشع و در اواخر ترکیب شدن با اسپرم مرد را بپذیره اون موقع هست ک میشه گفت یه جنین کامل و قوی به وجود میاد

دکتر زنان نرفتی؟

چرا خواهر رفتم

ازمایش و سونو‌انجام دادم

فقط قرص مکمل بهم داد

و گفت‌ویتامین D بدنت پایینه روزی دوتا میخورم 

ازمایشا رو که دید قرص لتروزول داد ک از روز ۳ پریودی دارم میخورم شبی دوتا 

دیگه‌دوتا دونه‌مونده که اونا رم فردا میخورم

گفت‌اگه‌نتیجه نگرفتی شوهرت باید ازمایش اسپرم بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره حرفات درستهاخه چطوری بیخیال باشم؟؟ببین توهم شرایط منو داشتی عزیزم هرچقدرم بخوام بگم نه بابا ولشک ...

من اونماه که لتروزول دکتر اد گفت سه ماه اقدام کن نشدی بیا ای یو ای..منم اون ماه زدم بی‌خیالی چطوری یه هفته جاریم اومد خونه مادرشوهرم منم میرفتم اونجا سرگرم میشدم یه هفته خواهرم امد شمال میرفتم اونجا شب برمیگشتم اقدام میکردم اما بهش فک نمیکردم میگفتم نهایت بعد عید برم ای یو ای هفته سوم رفتم خونه همسایه یروز گل کاشتم بااینکه فوتبالی نیستم یه روز فوتبال نگاه مردم خلاصه اونماه ذهنم دور کردم ازش بعد دیدم وای واقعا حاملم.بچه دومم فک میکردم چپن شیر میدم حامله نمیشدم که زد حامله شدم بچع سومم در کمال ارامیش با کاندوم بود که خدا خاسته شدم...

اینم بگم اگ یه رابطه جنسی سالم و با کیفیت داشته باشین احتمال دوقلو شدن بچه هم زیاده

سابقه دوقلویی اصلا نداشتیم تو فامیل

فعلا واسه ی قلو بودنش دعا کنیم🥲💔

دوقلو رو ولش خواهر

من اپنماه که لتروزول دکتر اد گفت سه ماه اقدام کن نشدی بیا ای یو ای..منم اون ماه زدم بی‌خیالی چطوری ی ...

😍😍😍😍چ خووووب

منم‌باید خودمو‌سرگرم کنم‌طبق حرفای تو

مرسی ازت عزیزدلم

من اپنماه که لتروزول دکتر اد گفت سه ماه اقدام کن نشدی بیا ای یو ای..منم اون ماه زدم بی‌خیالی چطوری ی ...

هرچی گروه حاملگی داشتم پاک کردم اونماه تلگرامم پاک مردم دوستام میپرسین بارداری نیستی هستی نیستی استرس نگیرم

سابقه دوقلویی اصلا نداشتیم تو فامیلفعلا واسه ی قلو بودنش دعا کنیم🥲💔دوقلو رو ولش خواهر

ببین ربطی به ثابقه نداره  ربط به بدنتون داره که چقد میتونه قوی توانا باشه مثلا کمبود ویتامین و خیلی چیزا نداشته باشی   بعدشم خدا رو چه دیدی شاید بهت داد خدا خسیس نیس هیچوقت از خدا چیز کم رو نخواه برا خدا نشد وجود نداره برای اون خیلی راحت و اسونه تو بخوای و باور کنی بهت میده  انشاالله که خدا بهت بدع و فقط سالم باشع

هرچی گروه حاملگی داشتم پاک کردم اونماه تلگرامم پاک مردم دوستام میپرسین بارداری نیستی هستی نیستی استر ...

بعده چن ماه اقدام بچه دار شدی؟

من دوسال پیش یه سقط داشتم

الان ۶ ماهه اقدامم 

بعده چن ماه اقدام بچه دار شدی؟من دوسال پیش یه سقط داشتمالان ۶ ماهه اقدامم

من اسفند۹۶سقط کردم تا شهریور ۹۷اقدام کردم نمیشد عکس رنگی رقتم...بعد شوهرم ازمایش داد تعداد اسپرمش کم شده بود سونوداد واریکوسل داشت دکترکفت دارو بخوره قبول نکردم بردیم تهران عمل کرد دوماهم موندم اسپرم سازی بشه ماه اول یا دوم اقدامم حامله شدم یعنی سالگرد سقطم حامله بودم بازم...

2790
2778
2791
2779
2792