2777
2789

شوهرم وقتی باهم میریم فروشگاهی جایی نیم ساعت لفتش میده اینقد ادم پرحرفیه یا از سرکار میاد سرش تو گوشیه مدام توی برنامه دیواره یا الکی زنگ میزنه به همکاراش و دوستاش(همه اقان) امروز حقوق گرفت کلی خوشحال شدیم بعد با ذوق گفتم شب بریم کوبیده بخوریم گفت باشه ادم خسیسی هم نیست اصلا وقتی رفتیم بین راه رفت جوراب بخره توی یه مغازه نزدیک ۲۰دیقه نیومدو با اقاهه که نمیشناختش صحبت میکرد😐 وقتی اومد گفتم چقد دیر کردی گفت داشتیم صحبت میکردم دوباره رفت توی گوشی بهش گفتم عزیزم این رفتارت منو اذیت میکنه ما اومدیم بیرون خوش بگذرونیم وقت واسه گوشی زیادهست گفت مگه نمیبینی کار دارم درصورتی که توی دیوار بود😐بعد گفتم خب این بی احترامی به من و وقتمه گفت احترامو به یکی میزارن که لایقش باشه🥲 تو بچه ای هیچی سرت نمیشه ۲۱ سالمه گفتم چی گفتم مگه محترمانه گفتم اذیتم بااین کارت همین🥲🥲 اینم بگم ادعاش میشه عقل کل فکرمیکنه بقیه هیچی بلد نیستن فقط خودش و مدام درحال نصیحت کردنه حتی مادرشم نصیحت میکنه و یک ادم یک دندست توی کل بازار من بغض کرده بودم و همش حرفاش یادم میومد و اشک تو چشمام جمع میشد و به خودم میگفتم قوی باش چقد میخوای گریه کنی ؟مگه گریه هات براش مهمه؟ اون حتی حرفاتو هم نمیشنوه اخرم کوبیده نخرید و رفتیم یه همبرگردبا اصرار خوردم با هرگازی که میزدم بغض میومد تو گلوم اشک از چشام میومد و نزاشتم ببینه الانم خودشو قهر گرفته🥲🥲

تو دیوار دنبال چی میگرده؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خب تو بی سر و زبونی 

شوهرم اگه همچین حرفی به من بزنه اویزونش میکنم

واسه همینه جرات نمیکنه از گل نازک تر بگه

واسه مردا زن سلیطه خوبه نه زن آروم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد یه دنده س 

عزیزم شما هم بزن به بیخیالی ، اهمیت نده 

توضیح نده 

اینطور میگی بدتر میکنه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

شوهرت چند سالشه ؟؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

خب تو بی سر و زبونی شوهرم اگه همچین حرفی به من بزنه اویزونش میکنمواسه همینه جرات نمیکنه از گل نازک ت ...

بخدا اینقد جوابشو میدادم که ارزوی مرگ میکرد ولی دیگه نمیکشم حوصلشو ندارم 

خب تو بی سر و زبونی شوهرم اگه همچین حرفی به من بزنه اویزونش میکنمواسه همینه جرات نمیکنه از گل نازک ت ...

🤣🤣🤣🤣 آویزونش میکنی

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

این دیوارم اعتیاد داره

یجایی خوندم طرف با موجودی27هزار تومن سر خونه 15میلیاردی با طرف بحث میکرد

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

راه حلش این بزنی  دست و  پاش من جمله فکش خورد کنی نتونه کاری کنه نه گوشی بگیره دستش نه بتونه حرف بزنه نه جایی بره،بشینه تو خونه 

اینی که گفتم  شدنی ولی واقعا بی عقلی

ولی مظلوم نباش مثل خودش رفتار کن ،بغض نکن بریز تو دلت بروزش بده ،بگرد ببین این چرا فراری ازت ،غرغر میکنی ،اخلاقت بده که فراری یا اینکه خودشیفتس ،یا اینکه زیر سرش بلند شده