2777
2789
عنوان

آبروم رفت تو درمانگاه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 40 پست

امان از دست مردا 

کاش میشد کله سونو زد ب دیوار مشابه این اتفاق برا من افتاد 

رگ گردنم گرفته بود فک کن نمیدونستم تکون بخورم 

دکتر آمپول نوشت بعد گفتم من حرکت نمیتونم بکنم گفت سرم می‌نویسم تو سرم بزن 

رفته بود داروخانه دیده بود سرمه کلی غر زد سرم سرمو هم پس داد منم با کلی بدبختی دراز کشیدم آمپول زدن کل مسیر هم غر زد 

شبم جامو انداخت تو حال با کلی اخم و تخم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چخبره سیصد ولی خب تو هم مریض بودی چاره نبود. ولی من بودم میرفتم جای دیگه

همه جا همینه عزیزم دوبله کردن من داروهام قبل مید میشد ۱۵۰۰الان شده ۲۶۰۰

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

سیصدزیاد،نشده واقعامادرمونگاه شبانه روزی می‌رفتیم زمانیکه مادرم بود،اکثراداروهاشوازبیرون می‌گرفتیم نسخه میدادم تزریقش همیشه 500,600میشد

ومن دختریم ک توبیمارستان یبارواس همیشه مامانشوازدست داد،بمیرم واس اون دلت ک پر،از،ارزو،رفت مامانم😔

چرا زندگی می‌کنه ولی میگه ی سرم با 4 تا آمپول چخبرع 300 توم

هر امپول ۳۰تومنه سرم همه ۱۷۰من تن تن میزنم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏