2821
2789
عنوان

عشق 9 ساله 😍

223 بازدید | 3 پست

امروز مراسم نامزدی یک نفر از اقوامم بود ، چقدر براشون ذوق داشتم ، چقدر عشق رو میشد از چهره شون خوند داستانشون اینطور بودش که دختر خانم دانشجوی شهر ما بودن حدودا 9 سال پیش و همیشه به یه کافه ای رفت و امد داره ، آقا پسرم که میشه اقوام من اون کافه پاتوق خودشو دوستاشه غروبا بعد خیلی اصرار و پافشاری کرد که برن خواستگاری ولی خانواده ش مخالف بودن دلیلشون این بود که شناخت ندارن و غریبه ست و اون از شهری که 8 ساعتی با ما فاصله دارن ، خیلی بهشون سخت گذشت،

توی این چندسال حتی کارمندای ترمینال شهرمون که میشناختن همیشه سرزنش میکردن خانواده ی پسره رو چون اونا خیلی بهتر میدیدن که چقدر رفت امد دارن به شهر همدیگه و دختر خانم درسشون تموم شده ، دیدارشون این چند سال پارک و....

ولی موندن به پای هم و خانواده ی پسره هم تسلیم شدن ولی حیف ای کاش همون موقع رضایت میدادن و اینقدر طولانی نمیشد 

تصوری که داشتن خیلی غلط بود ، این دختری که من امروز دیدم بنظرم واقعا بی نظیر و هم رفتاری و هم ظاهری و خیلی زود قضاوت کردن ، امیدوارم خوشبخت بشن درکنار هم من که ذوق زده ام بخاطرشون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش