2777
2789
عنوان

معتبرترین تحقیقات تناسخ

62 بازدید | 2 پست

تو مجازی ویدئو نگاه کردم در خصوص تناسخ هم نگاه کردم

معتبرترین تحقیقات تناسخ مربوط به دکتر ایان اِستیونسون میشه، دکتر در ابتدا سعی میکنه در خصوص رَد تناسخ تحقیق کنه اما پس از مدت ها تحقیق و پرسش و جو اون تونست ۲۵۰۰ نفر پیدا کنه که گفتن ما زندگی قبلی دارین از ۲۵۰۰ نفر نصف اشون تونستن شواهد زندگی گذشته بطور کامل بدون اینکه کسی چیزی بهشون بگه تعریف کنن به اونهایی زندگی قبلی اشتباه تعریف کردن میگن کیس تناسخ حل نشده و صحیح تعریف کردن میگن حل شده

یک سری کودک ۳یا ۴ سالگی به مادرش میگه من یک نفر دیگه هستم و بعد مادرش پزشک خبر میکنه و تو آمریکا با موسسه تحقیقاتی آشنا میشن و موسسه تحقیقاتی راجب زندگی قبلی شخص تحقیق میکنه و برای تعداد کمی میتونه زندگی قبلی پیدا کنه با تعریف صحیح از نزدگی قبلی بچه ها وقتی بزرگ میشن صحبت های  زندگی قبلی فراموش میکنن چیزی که در همه این اشخاص ثابت هستش این عستش که انگار تو زندگی قبلی به یک روش وحشتناک فوت و تو سن پایین و نیمه کاره فُوت کرده و حالا روح اش رفته یک دنیای دیگه و سپس از اون دنیا روح اش  برگشت داده شده به این دنیا تا یک کار نیمه کاره تموم کنه (من میگم روح اشون تو مأوارالطبیه رفته )نگار تا اونجایی که من فهمیدم شخص تو زندگی قبلی بقاء نتونست تکمیل کنه

اما این ها فقط تحقیقات هستن

و گزارش ها هم نمیتونن معتبر باشن

تو دهه ۱۹۲۰ در هند یک دختر بدنیا اومد

گفتش من یک نفر دیگه هستم خونه ام هم "نزدیک" همین شهر هستش 

دختر میبرنش پیش خانواده سابق و با خانواده سابق تا دهه ۸۰ زندگی میکنه

این سناریو مشخصه توسط دولت هند از قبل نوشته شده 

برای افزایش پیرو تناسخ

ممکنه تحقیقات ایان استیونسون هم تحت حمایت هند باشه برای افزایش پیرو تناسخ

دیگه معلم دینی مدرسه و زندگی پس از زندگی نگم برات

دوست ندارم واقعیت داشته باشه.اگه واقعیت داشته باشه تا کی میخواد ادامه دار بشه.پس خدا و قیامت چی میشه

اتفاقاً با عقل جور درمیاد بنظرم بهشت و جهنم همین زندگیامونه

آخر آخرشم قیامته صددرصد خدا و قیامت وجود داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.