2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درکت می‌کنم. ولی اوضاع همیشه این‌جوری نمی‌مونه.

می‌تونم بپرسم مشکلت چیه و چند سالته؟

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
درکت می‌کنم. ولی اوضاع همیشه این‌جوری نمی‌مونه.می‌تونم بپرسم مشکلت چیه و چند سالته؟

مجردم تنهام ۲۷  فکرنکنم تااخر ازدواج کنم  وقتی نمیتونم تاسرکوچه برم گوشه گیرشدم کلا هیچ کاری نمیتونم بکنم  

به تراپیست مراجعه کردی؟

نه اصلا نمیتونم ازخونه برم بیرون  حس میکنم کاری از دکترهم برنمیاد اصلا نمیدونم چمه برم چی بگم  صب تاشب توگوشی درازمیکشم   ی خاستگارم بود رفت  چون نمیتونم باهاشون حرف بزنم  ساکتم   مادرم میگ ازدواج کن غصه میخوره 

منم دقیقا مثل توام بیست و هفت سالمه همش تو خونم چون روده تحریک پذیر دارم همش افکار خود کشی دارم برو ...

مشکل جسمی هم دارم  بخاطر مریضیت فکرخودکشی داری یا کلا  دکتر رفتی 

مجردم تنهام ۲۷ فکرنکنم تااخر ازدواج کنم وقتی نمیتونم تاسرکوچه برم گوشه گیرشدم کلا هیچ کاری نمیتونم ...

ببین من مثل توام. اجتماع گریزم شدید.

خیلی رو خودم کار کردم ولی این ترس از تو جمع بودن این که بقیه چه فکری راجع‌بهم دارن آخر منو می‌کشه.

ولی تقریباً می‌شه به این نتیجه رسیدم که باید با آدمای درست و حسابی معاشرت کنم. گرچه آدما و حرفاشون آزارم می‌ده. حالمو به هم می‌زنه.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
نه اصلا نمیتونم ازخونه برم بیرون حس میکنم کاری از دکترهم برنمیاد اصلا نمیدونم چمه برم چی بگم صب تا ...

خُب این موضوع از کی شروع شد؟ یعنی اعتماد به نفس نداری؟ ریشه‌شو پیدا نکردی؟ به واسطه‌ی کار و شغلت چطور؟

ببین من مثل توام. اجتماع گریزم شدید. خیلی رو خودم کار کردم ولی این ترس از تو جمع بودن این که بقیه چه ...

کسی درک نمیکنه مارو  حال ادمو بدترمیکنن   من اصلا باهیچ کس حرف نمیزنم چون نمیفهمن چته    الان تصمیم خودکشی دارم فقط  

2825
2823
2791
2779
2792