2777
2789
میرم بعد چی بگم بهش

وقتی پیش روانپزشک یا روانشناس می‌ری خودش ازت یه سری سوال می‌پرسه. بهت اجازه می‌ده که راجع‌به هر چی که تو ذهنت و قلبته و آزارت می‌ده صحبت کنی. بعد ریشه‌یابی می‌کنه.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
کسی درک نمیکنه مارو حال ادمو بدترمیکنن من اصلا باهیچ کس حرف نمیزنم چون نمیفهمن چته الان تصمیم ...

حتی اگه خودمون رو بکشیم هیچکس مطلقاً هیچکس از مرگ‌مون ناراحت نمی‌شه. حتی نزدیک‌ترین آدمای زندگی‌مون فقط شاید مدتِ کوتاهی غصه بخورن. همین:))) پس فقط به خودت فکر کن.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خُب این موضوع از کی شروع شد؟ یعنی اعتماد به نفس نداری؟ ریشه‌شو پیدا نکردی؟ به واسطه‌ی کار و شغلت چطو ...

نمیدونم گلم  از روزی برادرمو ازدست دادم بعدش شکست تو رابطه   تنهایی و هزارچیز دیگ  میخام تنهابمونم حس میکنم بدرد کسی نمیخورم بااین شرایط 

نمیدونم گلم از روزی برادرمو ازدست دادم بعدش شکست تو رابطه تنهایی و هزارچیز دیگ میخام تنهابمونم ح ...

عزیزدلم، خدا برادرت رو بیامرزه. کاملاً طبیعیه. تو عزیزترین شخصِ زندگیت رو از دست دادی. به جای سرکوب کردن احساساتت، اونا رو بپذیر. می‌دونم روزای سختی رو سپری می‌کنی. تلاش برای ادامه‌ی زیست! عزیز نازنینم، امیدوارم خیلییی زود حالِ دلت خوبِ خوبِ بشه.❤❤❤

عزیزدلم، خدا برادرت رو بیامرزه. کاملاً طبیعیه. تو عزیزترین شخصِ زندگیت رو از دست دادی. به جای سرکوب ...

ممنونم گلم خدارفتگان شماروهم بیامرزه  مرسی ک وقت گزاشتی  سعی میکنم برم روانپزشک دیگ راهی ندارم 

ممنونم گلم خدارفتگان شماروهم بیامرزه مرسی ک وقت گزاشتی سعی میکنم برم روانپزشک دیگ راهی ندارم

خواهش می‌کنم عزیزم. حتماً مراجعه کن.