2777
2789

منم اعتماد بنفسم زیر خط فقره😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت هر شرایطی از خودت راضی باش  از چهرت طرز فکرت و روحیاتت و... همه چیزتو دوست داشته باش  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
تحت هر شرایطی از خودت راضی باش  از چهرت طرز فکرت و روحیاتت و... همه چیزتو دوست داشته باش  

همین دیگع راضی نیستم با کوچیکترین اشتباهم جا میزنم و دیگه نمیخام ادامه بدم

از چه لحاظ اعتماد به نفس ندارید؟ظاهر ؟ حرف زدن؟ روابط اجتناعی؟و... ؟

فکر میکنید علت نداشتن اعتماد به نفستون چیه؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
از چه لحاظ اعتماد به نفس ندارید؟ظاهر ؟ حرف زدن؟ روابط اجتناعی؟و... ؟ فکر میکنید علت نداشتن اعتماد ب ...

از لحاظ اینکه هنوز تواناییهامو باور ندارم همش میترسم که اشتباه کنم و دیگران سرزنشم کنن 

یه  مدت  رو  رفتار هات  تمر کز  کن  قبل  از  انجام  کاری  فکر  کن    همه  جوانب  را  در  نظر  بگیر    قبل  از اینکه  به  دیگران  توضیحی  بدی  واسه  خودت  دلیل  و منطق  بیار         شتاب  زده  جواب  نده     

از لحاظ اینکه هنوز تواناییهامو باور ندارم همش میترسم که اشتباه کنم و دیگران سرزنشم کنن 

خب چرا فکر میکنی ممکنه سرزنشت کنن ،کسی هست که زیاد اینکارو میکنه یا قبلا زیاد بخاطر اشتباهات سرزنش شدی؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
اره زیاد سرزنش شدم 😑

هم صحبت شدن و همکاری کردن با آدمایی که بهت انرژی مثبت میدن و اعتماد به نفس بالا دارن خیلی میتونه کمکت کنه . میتونی با مشاورم صحبت کنی بهت راه حلای بیشتر بده