2777
2789

من با خانواده شوهرم و جاریم تو یه ساختمونیم 

خانواده شوهرمو باهاشون نمیرمو بیام نمیبینمشون 

ولی جاریم همش تو حلقمه دیروز با تلفن حرف میزنم شش بار پشت خطی شد خیلی عصبی شدم بعد زنگ زدم میگم کاری داشتی دیدم مثل همیشه میخاد پز بده که اره تو همش تو خونه ای دلم برات میسوزه میخام بریم مسافرت و این حرفا سالی شش بار میره مسافرت همش آویزون مادر و خواهرو اینا میشه اسمشو میذاره مسافرت بعد برای من اظهار دلسوزی هم میکنه 

بعد من یه بیرون میخام برم فوری میپره جلوی راهم هی امار میگیره که اره کجا میری و هی حرف حرف 

یا اینکه میرم جایی هم همش زنگ پیام هی اطلاعات بگیره 

حالا من مشکلم اینه که همش داره ب من تلقین میکنه که تو گناه داری همش تو خونه ای کاش توهم یه مسافرت بری منم بهش گفتم من سالی یبار میرم مسافرت ولی با کیفیت من مسافرت یهویی و بیخودی دوس ندارم دیگه دهنشو بست 

پسرش سالی دویست بار سرما میخوره بمن نمیگه میاد خونمون میده ب پسرم تا یه هفته بچم تب میکنه بخدا دیگه خسته شدم 

توذوخدا یه راهی جلو راهم بذارید همش داره حس بدی بهم دست میده همش فک میکنم اون داره درست میگه من همش تو خونم دارم افسرده میشم دیگه

ب نحوی ارتباطتو باهاش کم کن، وگرنه اگه افسردم نباشی حتما میشی

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

تو هم مسافرت های اونو زیرسوال بردی 

چرا گفتی مسافرت بیخود دوست ندارم! 

بگو هرکس طبق شرایط و سبک زندگیش و مشورت با همسرش برنامه سفر میچینه 

حالا ببینیم چی صلاحه و چی پیش میاد

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک بچگونه بخر 

هروقت مریض بود بده بهش بگو بزنه پ به بچه ت جلو چشم خودش بگو به هم نزدیک نشیم مریض میشم به بچه اونم بگو مواظب باش 

اینجوری بهش سخت میگذره مریض باشه نمیاره 

بازم درست نشد 

مستقیم بگو وقتی مریضه نباید باهم بازی کنن بچه منم مریض میشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺