2777
2789
عنوان

کادوی ولنتاین

385 بازدید | 29 پست

امروز وقتی همسرم اومد خونه این ماگ ها رو خریده بود برا ولنتاین... اما اصلا توجه نکردم بهش، فکرم خیلی مشغوله، هفته ی دیگه عمل واریکوسل داره و باید شش ماه صبر کنیم برا نتیجش، توکل کردم به خدا و حضرت فاطمه، اما خب فکرم مشغوله، نمیخوام جایی برم، نمیخوام کسی بهم زنگ بزنه، شاید از سه وعده فقط یه وعده غذا بخورم، از خونه ی همسایه بالاییمون صدای جیغ و خنده ی دخترش میاد که حدودا یه سالشه و من از این صدا متنفررررر شدم.... کاش این شش ماه، یکسال روزا زودتر شب میشد....

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

شما الان باید به همسرتون روحیه بدید

با این روحیه شما داغون میشه😢😢😢😢

مخصوصا الان که خودشو مقصر میدونه

برو پیشش و شاد باش و از زندگی لذت ببر

ان‌شالله خیلی زودتر از ۶ ماه نینی میاد تو دلت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزيزم داري روزهاي قشنگ زندگيتو خراب ميكني حالا يكسال اينور اونور

من كلا قيد بچه رو زدم به خدا بچه رحمته ولي همه زندگي نيست ميشه بدون بچه هم خوشبخت بود

ولنتاين مبارك

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه خریدت 

عزیزم خوبه و شکر کن که حداقل میدونی که نهایتش 6 ماه انتظاره برخی نمیدونن حتی کی بهش میرسن ارامشتو حفظ کن تو باید به خودت برسی که بدنت قوی بشه و اماده پذیرایی از جنین و به همسرتم برس و تقویتش کن جای اینکه ناراحت باشی ایشالا به زودی خونه شما هم پر از صدای بچه میشه و حس های منفی رو دور کن به خودتم اسیب نزن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم خدا قهرش میگیره از صدای بچه کسی متنفر نباش حسادت نکن.بجاش براشون ارزوی سلامتی و خوشی ابدی کن ک خدا هم از دعای خوبت تورو صاحب یه نی نی ناز و سالم کنه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

ان شاء الله روزای خوش و خنده ی بچه ی شما هم میرسه 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

چقد قشنکه واقعا من عاشق ماگ هستم😘😍😍مبارکت باشه

توکل کردی یعنی واگذار کردی به خدا... پس پاشو دختر خوب تمام زندگیتو معطوف به این موضوع نکن 

زندگی قشنگیای دیگه ای هم داره جز بچه

همسرت گناه داره لطفا خودت به خودت کمک کن 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

ی درصد فک کن برعکس میشد و شما باید عمل میشدی و منظر میموند همسرت و باهات بد رفتاری میکرد راضی میشدی؟😢امیدوار باش و لذت ببر از الانت .بعدم بسپار بخدا همه چیو

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
مبارکه خریدت  عزیزم خوبه و شکر کن که حداقل میدونی که نهایتش 6 ماه انتظاره برخی نمیدونن حتی کی ...

عزیزم بعد شش ماه، یکسال تازه معلوم میشه عمل جواب داده یا نه

اين داستانا چيه؟ خيليا از جمله خودم دوساله تو انتظاريم خيليام بيشتر. ناشكري چرا ميكني نزن تو ذوق مر ...

نا شکری نمیکنم 

نمیدونم چرا بیتفاوت شدم

شما الان باید به همسرتون روحیه بدید با این روحیه شما داغون میشه😢😢😢😢 مخصوصا الان که خودشو مق ...

خدا کنه، منکه سپردم به خودش ولی یجورایی شوکه ام

عزیزم بعد شش ماه، یکسال تازه معلوم میشه عمل جواب داده یا نه

ایشالا که جواب میده نهایتش 1 سال صبره !!! مثبت باش و توکلت به خدا باشه خدا بخواد معجزهشو نشونت میده اگه دور از جون تا اخر عمرت میدونستی بچه دار نمیشدی چی ؟!!اونوقت 1 سال و راضی بودی یا نه !

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ی درصد فک کن برعکس میشد و شما باید عمل میشدی و منظر میموند همسرت و باهات بد رفتاری میکرد راضی میشدی؟ ...

بدرفتاری نمیکنم فقط شوکم، تمام ناراحتی ها ونگرانی های قبل از این انگار الکی بوده