امروز وقتی همسرم اومد خونه این ماگ ها رو خریده بود برا ولنتاین... اما اصلا توجه نکردم بهش، فکرم خیلی مشغوله، هفته ی دیگه عمل واریکوسل داره و باید شش ماه صبر کنیم برا نتیجش، توکل کردم به خدا و حضرت فاطمه، اما خب فکرم مشغوله، نمیخوام جایی برم، نمیخوام کسی بهم زنگ بزنه، شاید از سه وعده فقط یه وعده غذا بخورم، از خونه ی همسایه بالاییمون صدای جیغ و خنده ی دخترش میاد که حدودا یه سالشه و من از این صدا متنفررررر شدم.... کاش این شش ماه، یکسال روزا زودتر شب میشد....
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزیزم خوبه و شکر کن که حداقل میدونی که نهایتش 6 ماه انتظاره برخی نمیدونن حتی کی بهش میرسن ارامشتو حفظ کن تو باید به خودت برسی که بدنت قوی بشه و اماده پذیرایی از جنین و به همسرتم برس و تقویتش کن جای اینکه ناراحت باشی ایشالا به زودی خونه شما هم پر از صدای بچه میشه و حس های منفی رو دور کن به خودتم اسیب نزن
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم خدا قهرش میگیره از صدای بچه کسی متنفر نباش حسادت نکن.بجاش براشون ارزوی سلامتی و خوشی ابدی کن ک خدا هم از دعای خوبت تورو صاحب یه نی نی ناز و سالم کنه
دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
ی درصد فک کن برعکس میشد و شما باید عمل میشدی و منظر میموند همسرت و باهات بد رفتاری میکرد راضی میشدی؟😢امیدوار باش و لذت ببر از الانت .بعدم بسپار بخدا همه چیو
دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
عزیزم بعد شش ماه، یکسال تازه معلوم میشه عمل جواب داده یا نه
ایشالا که جواب میده نهایتش 1 سال صبره !!! مثبت باش و توکلت به خدا باشه خدا بخواد معجزهشو نشونت میده اگه دور از جون تا اخر عمرت میدونستی بچه دار نمیشدی چی ؟!!اونوقت 1 سال و راضی بودی یا نه !
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋