رایحه_s مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4489 عنوان چجوری تا فردا صبح دو فصل زیست بخونم😭 74 بازدید | 9 پست هیچ پیش زمینه ای ندارمحالم از زیست بهم میخوره نمیخوام تابستونم بشینم بخونمش میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟ 1404/03/06 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5512 بجای تاپیک زدن بشین بکوب بخون وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
گربه_پشمالو عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 5666 گوشی رو بزار کنار برو بخون از درسایی که تا حالا نخوندی اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
sarakhanommgoliii عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1990 بخونش حتی شده روخوانی هم کنی کلمه کلمه تو ذهنت بمونه بخونش نیفتی دو فصل زیاد نیستزیست چندم امتحان داری؟
رایحه_s مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4489 بخونش حتی شده روخوانی هم کنی کلمه کلمه تو ذهنت بمونه بخونش نیفتی دو فصل زیاد نیستزیست چندم امتحان دا ... دو فصل زیاد نیست ولی من فصلای دیگم بلد نیستم😭یازدهممیخوام این دو فصل که بارمش زیاده رو بخونم میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
sarakhanommgoliii عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1990 دو فصل زیاد نیست ولی من فصلای دیگم بلد نیستم😭یازدهممیخوام این دو فصل که بارمش زیاده رو بخونم زیست ۱۱هم از ۱۲ و دهم راحت تره توکل کن بخدا برو بشین بخون به هیچیم فک نکن میفتمفلان اگ شبم نخوابیدی بشین بخون
رایحه_s مدیر استارتر عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4489 زیست ۱۱هم از ۱۲ و دهم راحت تره توکل کن بخدا برو بشین بخون به هیچیم فک نکن میفتمفلان اگ شبم نخوابیدی ... یعنی قبول میشم؟ چون باید ۹ بگیرم حتما که قبول بشم بارم این دوتا درس ۷.۵ هست میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
sarakhanommgoliii عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1990 یعنی قبول میشم؟ چون باید ۹ بگیرم حتما که قبول بشم بارم این دوتا درس ۷.۵ هست اگ تلاش کنی حتما قبول میشی انشالا ک ی نمره بیشتری از ۹ میگیری