2777
2789
عنوان

افراد موفق در کاهش وزن بیایدد

65 بازدید | 10 پست

بچه ها من 107 کیلو بودم الان 92 ام طی ای 15 کیلو ای که کاهش وزن داشته دور شکمم از 117 شده 106 حدود 11 سانت و دور کمرم از 97 شده 86 اینم حدود 11 سانت کم شده ولی ی چیزی برام عجیبه که دور رانم 75 بوده الان 76 :/ و دور بازو هم ۳۷ بوده و همچنان ۳۷ و ذره ای کاهش چربی نداشتن چیکار کنم این دو قسمت خیلی رو اعصاب منه مگه میشه با پونزده کیلو کاهش وزن حتی یک سانت کم نشن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله میشه.‌. کاهش وزن باعث کاهش وزن میشه. ورزش باعث تناسب میشه..علاوه بر ورزش ژنتیک هم تعیین کنندس

خب نمیشه که من دور کمرم با دور رونم یکی باشه بالاخره باید شروع کنه لاغر شدن یا نه ؟؟؟؟؟؟

باید ورزش کنی وزنه بزنی ولی من با ۶۵کیلو‌وزن دور‌کمرم خیلی با شما تفاوت نداره زایمان هم داشتی؟

نه من نمی‌دونم چرا مدل بدنم اینجوریه حالت ساعت شنی داره کمرم لاغر میشه فقط :/ پایین تنه همونقد گنده میمونه اون موقع که هشتاد کیلو بودم دور کمرم ۷۵ بود :/

برای رونت پیاده روی کن در مجموع باشگاه بری پوستتم حفظ میشه شل نمیشه

آخه من همش شنا دارم انجام میدم سرعتی و بیشتر از پاهام داره استفاده میشه و دستام ولی تنها جایی ک لاغر نمیشه هین دو تاس