2777
2789
عنوان

مامانم فقط بهم عذاب وجدان میده

90 بازدید | 7 پست

میگم دیگه ۲۱ سالمه یه بار کارمو به خاطر مامانم از دست دادم الان دوباره تو شهر خودمون یه کار پیدا کردم حقوقشم واسه من خوبه میگم بیا برگردیم شهر خودمون میخوام برم سرکار همسن و سالام همه به یه جایی رسیدن من فقط هنرم شده خوردن خوابیدن نمیزاره 

میگه باید خونه پدرجونت اینا بمونیم اینا کسیو ندارن تنهام کی غذا بپزه کی خونه تمیز کنه کی به جوجه اردکا برسه پرنده ها تازه تخم گذاشتن کی ازشون مراقبت کنه 

میگم خب تو بمون من میرم شهر خودمون بهش میگم باعث بدبختی من تویی فقط میخنده 

خب من چیکار کنم تو یه روستا گیر افتادم اینجا هیچی نداره جز خوردن خوابیدن کاری ندارم 

میگم میخوام برم شهر خودمون دنبال هنرم کار پیدا کردم نمیزاره خسته شدم 

اگه بزاره حس عذاب وجدانی ک بهم میده خفم میکنه 

خسته شدم این چه خونواده ایه من دارم 💔

خودتو فدا نکن 

پس فردا بگی چرا نذاشتی قطعا جواب میده میخواستی گوش ندی. عین خیالشم نمیاد 

برو پی کار و زندگی خودت به هر قیمتی شده 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات کجاس خواهر برادر نداری مامانت داره خودشو فدای خانواده خودش می‌کنه ب فکر تو نیست تو خودت بفکر باش این بالا سر من اومد و خیلی سختی کشیدم مادرم مانع پیشرفت و شد و من بدبخت کرد عین خیالشم نبوده و نیست هنوزم بفکر ابجیای خودشه 

بابات کجاس خواهر برادر نداری مامانت داره خودشو فدای خانواده خودش می‌کنه ب فکر تو نیست تو خودت بفکر ب ...

تک فرزندم خواهر برادر ندارم 

پدرم با ما زندگی نمیکنه فقط واسمون خرجی میفرسته 

ولی من واقعا دوس دارم مستقل شم خودم پول در بیارم خسته شدم 

اگه برم کار درستی کردم 

اینجوری که مامانم میگه دلم میسوزه واسه همه چی

ولی از یه طرف بقیه چی همینقد که من به فکرشونم اونا ب فکر منن نه به خدا هعی کاشکی انقد دل رحم نبودم 

تک فرزندم خواهر برادر ندارم پدرم با ما زندگی نمیکنه فقط واسمون خرجی میفرسته ولی من واقعا دوس دارم مس ...

بنظرم دست دست نکن بدخودت فکر کن مادرت دلسوز خانوداشه نه تو. منم تجربه کردم و خیلی جاها خیلی خیلی زیاد موقعیت های عالی از دست دادم بخاطر خودخواهی های مادرم اما نوبت خواهرانش می‌رسید از جون مایه میزاشت و هنوز می‌زاره