2777
2789
عنوان

امتحان نهایی زبان چطور بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 81 پست
اونایی که میگن راحت بود یا نخوندن یا هم از خودشون نوشتن فک میکنن خیلی خوب دادن اتفاقا امتحان خیلیم س ...

👌👌👌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوناییم که میگن سخت بود،شب امتحانی بودنوگرنه واسه منی که از ۳ ماه قبل خونده بودم،سخت نبود

زبان درسیع که خیلی به پایه مربوطه 

بعدم خیلی ها از قبل کلاس میرن ممکنه قوی تر باشند دیگه 

به هوش تحلیلی هم ربط داره البته😂😂😂 

شاید واسه اونم بعضی ها نمره کم بگیرن 

بنظر من سخت بود وقت کم آوردم اصلا مغزم قفل کرده بود 😭😭😭

عیب ندارد عشقممممم پرقدرت برو سر درس بعدی

چقدر خوب که از بنظر من استفاده کردی 

چون واقعا نظرات ممکنه متفاوت باشه‌

بر اساس میزان درس خوندن و تلاش

پایه زبان  و کلی فاکتور دیگه 

دقیقا من خیلیییی خیلیییی گند زدم 😭😭

پسر منم زبانش بدون استثنا 20 بود ولی امروز میگه خیلی سخت بود. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

انقدر خندیدم من تیزهوشان همه فک میکنیم افتادیم اومدم اینجا پشمام ریخت😂😂

اینا اسکلن هرچی چرت و پرته نوشتن بعد اومدن میگن راحت بود😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
عیب ندارد عشقممممم پرقدرت برو سر درس بعدیچقدر خوب که از بنظر من استفاده کردی چون واقعا نظرات ممکنه م ...

اخه من شبش نخوابیده بودم معنی کلمات از ذهنم پریده بود داشتم می‌نوشتم که برگه رو کرفتن

زبان درسیع که خیلی به پایه مربوطه بعدم خیلی ها از قبل کلاس میرن ممکنه قوی تر باشند دیگه به هوش تحلیل ...

نمیدونم به هر حال

منم پایم ضعیف بود که پارسال ۱۵ شدم و اصلا کلاس زبان هم نرفته بودم،ولی تویِ این ۳ ماه خودمو کشوندم بالا

حتی امتحان فیزیک هم که راحت بود و با شب امتحانی خوندن میشد ۱۸ گرفت،باز یه عده از نی نی سایتیا میگفتن که فیزیک سخت بوده و شما الکی میگین راحته و فلان🙄

اینجا نی نی سایت است. سرزمین نابغه ها 😂😂

کلی فاکتور رو نتیجه امتحان فرد تأثیر میذارع مطمئنا 

حالا از نظر همه باید امتحان سخت باشه خیالت راحت بشه؟

والا آدم و یاد انتخابات رهبر کره شمالی میندازن که فقط یه کاندیدا داره اینجا هم مغز بعضیا همینه فقط یه گزینه داری امتحان سخت بود غیر از اون قبول نیست 😐😂😂😂