2777
2789
عنوان

امتحان نهایی زبان چطور بودددد

| مشاهده متن کامل بحث + 3738 بازدید | 81 پست
اره منم شنیده بودم بچه های پارسال میگفتند خیلی سخت بود

پارسال خود عزائیل سر جلسه بوووود نامسلمونا وحشتناک بود 

امسال عالی بود

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که میگن راحت بود یا نخوندن یا هم از خودشون نوشتن فک میکنن خیلی خوب دادن اتفاقا امتحان خیلیم سخت بود

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
چرا تو تلگرام همه دانش آموزا دارن مینالن تو سایت همه بیستن؟

والا من از هر کی پرسیدم گفتش که سطح امتحان خوب بود و میشد نمره بالا گرفت

من پارسال ۱۵ شدم ولی امسال حداقل ۱۹.۵ میشم

زبان و فیزیک واقعا اسون بودن

عوضش ادبیات و سلامت سخت،دینی هم اسون نبود

خوب معلومه کارت درسته، وقتی با ۲۵ دقیقه خوندن همه رو نوشتی یعنی آسون بوده دیگه. دم‌ت گرم!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اونایی که میگن راحت بود یا نخوندن یا هم از خودشون نوشتن فک میکنن خیلی خوب دادن اتفاقا امتحان خیلیم س ...

اوناییم که میگن سخت بود،شب امتحانی بودن

وگرنه واسه منی که از ۳ ماه قبل خونده بودم،سخت نبود

والا من از هر کی پرسیدم گفتش که سطح امتحان خوب بود و میشد نمره بالا گرفتمن پارسال ۱۵ شدم ولی امسال ح ...

باید جوابا بیاد عشقم ایشالا که خوب دادی

من فارسیو فک میکردم نوزده میشم دیدم ۱۷ میشه

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

من دهمم فردا امتحان دارم میشه بگید چطوری بخونم؟وقتی جا خالی میده اصلا نمیفهمم

قربونت بنظرم اول دو تا بخش اصلی لغات و گرامر رو تقسیم کن 

بعد اول کل لغاتی که مهمن رو بخون و حتی رو املاشون کار کن تمام لغات مثلا درس 1

بعدش برو سراغ گرامر 

بعدم بقیه مهارت ها 

حتما نمونه سوال حل کن 

برای لیسینگ هم بنظرم میتونی متن های لیسینیگ کتاب و الخصوص متن conversation  رو حفظ کنی عالی میشه چون عموما از اونجا یه سوال هست حداقل..

اینطوری وقتی حفط می‌کنی بنظرم مغزت ناخودآگاه با structure آشنا میشه و درک گرامرت هم می‌ره بالاتر میتونی سوال های جاخالی یا writing رو خوب حل کنی.

ولی اول همون دو تا بخش اصلی لغات و گرامر رو بخون بعد برو سراغ اونها 

من البته خودم این کارا رو نمیکنم 😂😂😂 تنبل تر از این حرفهام ولی خب چون شمایی گفتمممم

اوناییم که میگن سخت بود،شب امتحانی بودنوگرنه واسه منی که از ۳ ماه قبل خونده بودم،سخت نبود

واقعا اینم هست هرکسی بسته به خوندنش میگه

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

والا به جز نی نی سایت 😂😂 همه جا دارن می گن آزمون زبان امروز به شدت سخت بود، حتی چندین برابر آزمون پارسال. 

گوگل تیتر زده که سطح آزمون امروز پای آمبولانس را به حوزه ها باز کرد 🤕🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اونایی که میگن راحت بود یا نخوندن یا هم از خودشون نوشتن فک میکنن خیلی خوب دادن اتفاقا امتحان خیلیم س ...

😐

حالا من کلا نمرات زبان مدرسه ام خوبه و پایه ام قویه تو زبان مدرسه 

آخی خوب ندادی امتحان رو؟