2777
2789

گاهی وقتا به یه جمله ای فکر میکنم که واقعا بحث بر انگیزه...

《همه نماز و روزه رو برای بهشتش میخوان نه برای تنها خداش》

صادقانه بهش فکر کنید و جواب بدید شما نماز میخونید و حجاب سر میکنید که برید بهشت یا فقط و فقط بخاطر خدا

من نظرم اینه که یکنفر بگه بخاطر خدا صدرصد دروغ گفته چون ادما همه دنبال خوشبختی و خوبی خودشونن شما چطور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز و روزه جز روتین زندگی بعضی افراد شده ولی اگه با حضور قلب باشه میبینی چقدررر احساس و وایب خوبی ازش میگیری 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

من اصلا تو عمرم به بهشت یا جهنم فکرم نکردم 😁😁😅😅ولی نماز میخونم چون بهم آرامش میده  روزه میگیرم برای سلامت بدنم و البته که خدا رو خیلی دوس دارم 🥰🥰🥰😍😍😍

حجابمو رعایت نمیکنم چون اصلا از حجاب خوشم نمیاد 

راستش من انقدرگناه کارم که اصلا به بهشت فک نمیکنم توبه کردم ومیخام نمازبخونم فقط واسه اینکه ازچشم خدانیافتم میدونم مهربونه میدونم منوبخشیده که معجزه کرد توزندگیم این یعنی اینکه اون منوفراموش نکرده من ازش غافل بودم.

من خیلی به اون دنیا اعتقاد ندارم

به خاطر شخص وجودی انسان هست که سعی میکنم به کسی بدی نکنم، نه فقط انسان همه ی موجودات در جهان هستی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عاشق شدی؟؟؟؟؟عاشقی با خودخواهی فرق داره وقتی به خاطر خودت حجاب داری نماز و روزتو انجام میدی خودخواهیه ولی وقتی به عشق خدا انجام بدی فرق می‌کنه اولی رفع تکلیه در حد نمره قبولیه  نمره ۱۰  دومی نمره کامل

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز