2777
2789
عنوان

با اعتقادا بیاید بحث کنید آیا واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 92 پست
بهشت هم اینجاست جهنمم اینجاسمهم نماز خوندن با حجاب بودن نیس مهم انسانیته.خوب بودنه.مهربون بودنهگشت ا ...

👏👏👏👏

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اول که هیچ چیز صد در صد نیست. 

به بهشت فکر نمیکنم شاید برای دوری از عذاب 

اخه کی هست که بگه طاقت قهر خدا رو داره😢

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی تاریخ خیلی ها بخاطر خدا (حالا هر دینی) حتی کشته شدن 

بعضی وقتا میتونه نماز خوندنم بخاطر باور به اون خدا باشه 

نه ترس از جهنم و ...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نماز نمیخونم اما خدا رو همین جا کنار خودم حس میکنم دلم به بودنش قرصه اگه سمت کار بدی نمیرم صرفا بخاطر خداست چون وجودش برام کافیه اگه کار خوبی میکنم هم صرفا برای خداست چون حس میکنم لبخندش دلم رو روشن میکنه 

اهل حجاب هم نیستم 

انسانیت......

بنظرت پیامبرا ممکنه بهشتو نخوان و خدارو فقط قبول کنن؟

نمیدونم واقعا اونا عشق و ایمان واقعی داشتن شاید چیزی که به ما گفتن دین واقعی نیس ما فقط حجاب و نماز و روزه رو میدونیم

من اعتقادم اینه با خدا راحت حرفاتو بزنی و خداروشکر کنی خودش همون نماز بحساب میاد نمیدونم کارم چقد درسته ولی درکل باخدا خیلی راحتم وقتایی ام مشکل پیش میاد باهاش درد ودل میکنم و میبینم یکی دوساعت ک دارم باهاش حرف میزنم پیش خودم فک میکنم اون موقع نشسته و تنها داره ب حرفام گوش میده 

ی کارایی باهام کردن هم خونام ک هفت پشت غریبه ها جیگرشون کباب شد کاربر اقام 

حالا خوبه عنوان تاپیک زده با اعتقادا بیان🙂

نگفته اعتقاد به چی که!! 😅

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

من حجابم معمولیه 

واقعیتش نماز نمی‌خونم 

ولی عاشقشم همیشه ناظر خودم میبینمش و گناه نمیکنم 

سعی میکنم خطایی ازم سر نزنه

اگه دوست داشت اون دنیا جامو جای خوب بذاره ...

چون می‌دونم مهربونه و بخشنده

بهشت هم اینجاست جهنمم اینجاسمهم نماز خوندن با حجاب بودن نیس مهم انسانیته.خوب بودنه.مهربون بودنهگشت ا ...

طبق حرفای قران دارم صحبت میکنم کاری به چیزای دیگه ندارم منظورم از این تاپیک اینه که ادمای معتقد  مسلمون کارای خوب از روی اگاهی میکنن فقط برای اینکه برن بهشت نه اینکه چون خدارو دوست دارن

همه اینطورنیستن اشتباه میکنی من خودم یک درصد هم بخاطربهشت اینکارونمیکنم فقط نماز یک ارامشی بهم میده ...

یعنی حاضری تو جهنم باشی و زجر بکشی ولی خدا دوستت داشته باشه؟