2777
2789
عنوان

بدقولی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 23 پست
باز ماموریت کاری بود میگفتم کوتاه بیا مجبورِ، گردش و تفریح آخه؟‌ چه بی مسئولیت....

اخه زن باردار مگ تنها میذارن

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

نمیگم همسرت مقصر نیست 

ولی شما بخاطر ترست این موضوع رو  جذب کردی 

اصلا چرا باید تو خواستگاری چنین چیزی با این جزئیات به ذهنت برسه؟!

حتی میتونم بگم بخاطر این ترس یه محدودیت‌هایی ایجاد کردی که اون خواسته ناخواسته چنین تصمیمی گرفته 

به نظرم ریشه های عاطفی شما سست شده و این اتفاق حاصل رفتارهای شماست و ببخشید ب نظر میاد شما خیلی پیگیر و کنترلگر باشی... شاید اشتباه کنما ولی اگر درست بود تا بچه دنیا نیومده تغییر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اشکال چه داره بزار بره دوسه روزم توم مادرت بیاد پیشت خوش بگزرانین زندگیم به کام هم تلخ نکنین  ایکاش همسر منم مجردی جایی بره نه بگی الان پز نه چیزی همسرم بدون من تا خونه مادرشم نمیره هرجا بره من باید باشم ولی بعضی وقتا دوست دارم چن روز  ازهم دور باشیم همو خیلی دوست داریم ولی لازم چن روز در سال ازهم دور باشن 

شما خودتون از اول بد بارش اوردید

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

اخه زن باردار مگ تنها میذارن

نه قطعا ولی خب اگر ماموریت بود ادم‌کنار میومد، ولی خب آخه تفریح 😐😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه قطعا ولی خب اگر ماموریت بود ادم‌کنار میومد، ولی خب آخه تفریح 😐😐

ترنج تو بارداری دعات میگیره ی دعا برا من بکن عشقم 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

ترنج تو بارداری دعات میگیره ی دعا برا من بکن عشقم

روچشمم قشنگم دورتبگردم چشم 😇😇😘😘من و دخمل واست دعامیکنیم 😘

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیز دلمی فداتم

😘😘